Connect with us

Revistateo.ro

Emotionant! Scrisoarea unei fete, decedate la 12 ani, catre ea insasi

Stil de viata

Emotionant! Scrisoarea unei fete, decedate la 12 ani, catre ea insasi

La doua saptamani de la moartea fetei, parintii i-au gasit in lucruri o scrisoare pe care fata o scrisese in aprilie 2013, adresata ei, cand va avea 22 de ani.

“A fi deschisa de Taylor Smith, la 13 aprilie 2023”, scria pe plic.

“Draga Taylor, cum mai merge? Viata era destul de frumoasa acum 10 ani.

Primesti aceste felicitari cam tarziu, dar ti le-am scris foarte devreme. Felicitari pentru absolvirea liceului. Daca n-ai terminat liceul, ar fi bine sa te intorci la invatat.

Obtine diploma aia! Te-ai mutat la casa ta? Cum e la facultate? La ce ai note mari? In momentul cand iti scriu as vrea sa devin avocat (…)

Cam atat am avut sa-ti spun. Nu uita ca au trecut 10 ani de cand ti-am scris aceste randuri. Probabil multe lucruri s-au intamplat. Si bune, si rele. Insa nu uita ca fac parte din viata si trebuie sa le faci fata”.

Parintii au fost socati de moartea fetei, insa s-au consolat cu ideea ca Dumnezeu a considerat ca este timpul sa le ia ce aveau mai drag. “Multe persoane se vor intreba de ce nu-l uram pe Dumnezeu ca ne-a luat-o. Eu stiu doar un lucru. Daca fiica mea avea incredere in Dumnezeu si mie imi este la fel de usor sa am incredere in El”, a declarat Tim Smith, tatal fetei.

 

BONUS: Ce se întâmplă dacă mănânci înghețată la micul dejun. Ce spun specialiștii?

Se știe că micul dejun este foarte important. Potrivit unui studiu, dacă mănânci înghețată la micul dejun, îți poți îmbunătăți performanța mentală, dar și vigilența. Ală mai multe informații din rândurile de mai jos.

Ce se întâmplă dacă mănânci înghețată la micul dejun. Ce spun specialiștii?

Yoshihiko Koga, profesor la Universitatea Kyorin din Tokyo, a realizat un studiu în urma căruia a ajuns la concluzia că înghețata consumată la micul dejun aduce beneficii organismului.

Jumătate dintre cei care au participat la studiu au consumat în fiecare dimineață câte trei linguri de înghețată, după ce s-au trezit. Ceilalți participanți au avut un mic dejun obișnuit. După aceea, participanții au fost nevoiți să facă anumite exerciții pe calculator. Asta pentru a se observa diferențele dintre cei care au mâncat înghețată la micul dejun și cei care nu au făcut asta.

Astfel, s-a observat că cei care au consumat înghețată s-au putut concentra mult mai bine, au fost mai relaxați. Drept urmare, au avut rezultate mult mai bune comparativ cu ceilalți.

Profesorul a mers mai departe și a făcut experimentul, înlocuind apoi înghețata cu apă rece. S-a constatat că cei care au băut apă rece imediat după ce s-au trezit au avut o atenție sporită, însă nu la fel ca în cazul înghețatei.

Așadar, înghețata poate fi benefică dacă este consumată la micul dejun. Desigur, trebuie să ai grijă la cantitatea pe care o consumi. Asta pentru a nu te trezi cu anumite kilograme în plus.

Acum poți avea scuza perfectă pentru a consuma acest desert delicios la micul dejun. Important este să controlezi porția, astfel încât să nu ai probleme cu greutatea după aceea. Ai putea chiar să pregătești acasă o înghețată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top