Connect with us

Revistateo.ro

Enrique Iglesias a suferit o operație de reconstrucție la mână

Inedit

Enrique Iglesias a suferit o operație de reconstrucție la mână

Enrique Iglesis a ajuns pe masa de operații, după ce o dronă care filma imagini de la ultimul său concert a ajuns prea aproape de artist. Conform celor de la contactmusic.com, cântărețul voia să prindă dispozitivul cu mâna, însă acesta i-a tăiat câteva degete cu elicea.

CITEȘTE ȘI: Catanga, implicată într-un scandal de talie INTERNAŢIONALĂ

Nefericitul incident a avut loc în weekend la Tijuana, Mexic, însă nimeni nu se aștepta ca urmările să fie atât de grave, mai ales că Enrique nu s-a oprit din cântat decât după jumătate de oră, când s-a terminat concertul susținut în fața a 12.000 de fani.

„Ceva a mers prost şi el a suferit un accident”, nota un reprezentant al cântăreţului pe Instagram.

Conform unei declarații a agentului său de presă, Joe Bonilla, fiul lui Julio Iglesias „a decis să continue concertul, deşi sângera”.

Cântărețul, ajuns acum la vîrsta de 40 de ani, a fost dus de urgență la aeroport, unde a fost acompaniat de o echipă de medici către Los Angeles, unde a fost supus unui control amănunțit. Luni, Enrique a suferit o operație de reconstrucție a degetelor accidentate, iar potrivit medicilor, acesta este în stare bună, având timp suficient de recuperare până la următorul său concert, ce va avea loc pe 3 iulie, în Ciudad de Mexico.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top