Connect with us

Revistateo.ro

Este considerat cel mai eficient regim de slabit in 2016.

Cura de Slabire

Este considerat CEL MAI EFICIENT regim de slabit in 2017

Slabitul a devenit o arta, iar detaliile fac diferenta intre reducerea greutatii ca la carte sau dupa cum crede fiecare ca i-ar fi mai bine. In 2016, intr-o lume in care ritmul alert de viata lasa foarte putin timp liber, toata lumea vrea sa slabeasca eficient, fara timpi morti. Si, intrucat se stie ca dusmanul oricarei diete este pofta de mancare, exista si o exceptie. O zi pe saptamana se poate manca dupa pofta inimii, a creierului si a stomacului.

Dupa „weekendul culinar” vine saptamana de lucru, in care planul alimentar expus mai jos trebuie respectat cu strictete. Cel care a stabilit aceasta strategie, considerata cea mai eficienta in 2016, este celebrul Dr. Oz, care a creat un plan nou de slabit, simplu si care presupune sa incepi fiecare zi cu un pahar de apa calda cu zeama de lamaie, urmat apoi de recomandarile de jos.

Regimul alimentar din cele sase zile pe saptamana:

Inainte de micul dejun se va consuma un pahar de apa calda cu lamaie. Pentru micul dejun exista doua variante: fie un ou fiert, un iaurt grecesc cu 2% grasime si un fruct, fie un smoothie creat dintr-un iaurt grecesc cu 2% grasime, o lingura cu unt de migdale, 1/2 banana, o lingura cu seminte de in macinate.

Gustarile vin si ele cu doua variante, astfel incat sa nu fie resimtit stresul si rutina unei singure alegeri. Se vor pregati 10 masline negre, verzi sau brune, un pumn de nuci (n.r. – romanesti, migdale, caju, arahide, macadamia sau fistic), un sfert de cana cu seminte de dovleac sau de floarea-soarelui sau doua linguri cu unt de arahide combinate cu migdale si caju.

Citeste si: 3 efecte negative ale SLABITULUI. Ai grija care sunt riscurile dietei si cum pierzi in greutate!

Dieta rapida. Slabesti cu 5 lingurite din aceste amestecuri!

La masa de pranz exista o regula foarte importanta care spune ca aceasta trebuie sa includa neaparat 100 de grame de proteine plus o portie de carbohidrati complecsi, conform celebrului Dr. Oz. In afara de cele mentionate mai sus, se mai poate consuma orice cantitate de legume care nu contin amidon: anghinare, sparanghel, sfecla rosie, varza de Bruxelles, broccoli, conopida, varza, telina, castraveti, ridichi, vinete, verdeturi, praz, ciuperci, ceapa, ardei, dovleac, vlastari sau rosii.

Cina se va baza pe aceeasi combinatie ca aceea pregatita si pentru pranz, adica pe proteine si carbohidrati complecsi plus legume fara amidon, insa cu o diferenta legata de cantitatea mai mica a acestora.

Specialistul are si recomandari legate de felul in care poti face alegerile cele mai bune ale alimentelor care te vor ajuta sa sustii cea mai eficienta dieta de slabit in 2016. Proteinele recomandate: peste, pui, oua, fructe de mare, linte, tofu, fasole si naut. Lista carbohidratilor complecsi: un cartof dulce pe zi, 1/2 cana cu linte, fasole boabe si naut, o cana cu dovleac sau vanata taiate cubulete pe zi, o felie de paine integrala pe zi, 1/2 cana cu ovaz, paste, quinoa sau orez integral. Pe lista recomandarilor pot fi incluse zilnic, in functie de gustul fiecaruia, doua linguri cu ulei presat la rece, otet, sos de soia sau diverse mirodeniile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top