Connect with us

Revistateo.ro

Este DEJA CONFIRMAT! Scarlett Johansson a făcut asta în octombrie!

Inedit

Este DEJA CONFIRMAT! Scarlett Johansson a făcut asta în octombrie!

Surpriză!!! Scarlett Johansson și Romain Dauriac sunt deja soț și soție! Potrivit revistei People, cei doi s-au căsătorit în secret în luna octombrie, mai exact chiar în data de întâi, în Philipsburg, Montana, Statele Unite.

La sfârșitul săptămânii trecute au apărut primele zvonuri despre nunta lui Scarlett Johansson, însă abia acum putem confirma că aceasta este deja soția lui Romain Dauriac. Vedeta a fost surprinsă în cadrul unui eveniment umanitar realizat pentru victimele uraganului Sandy, și, pe degetul ei strălucea un inel care curioșilor le-a sărit în ochi a inel de nuntă.

CITEȘTE ȘI: SUSAN BOYLE, PRIMUL IUBIT ÎN 53 DE ANI

O sursă apropiată celor doi iubăreți a declarat pentru New York Post că cei doi au avut o nuntă în secret întrucât și-au dorit intimitate. Reprezentantul vedetei însă nu a făcut până acum nicio declarație în acest sens, nici infirmând și nici confirmând căsătoria lui Scarlett Johansson.

Prima ipoteză a unei nunți toamna aceasta a apărut în luna septembrie, când revista People dezvăluia că cei doi sunt deja logodiți și fac planuri pentru pasul următor. După doar șase luni de la logodnă, actrița de 30 de ani cu origini daneze a primit vestea unei noi sarcini.

Scarlett Johansson este oa ctriță americană născută pe 22 noiembrie 1984 la New York și are origini daneze și evreiești. S-a remarcat cu rolul din filmul The Horse Whisperer, devenind mai apoi una din cele mai bine cotate și apreciate actrițe de film din lume. A fost căsătorită cu Ryan Reynolds între 2008 și 2011, dar apoi a divorțat. În prezent, are o relație cu Romain Dauriac, un jurnalist francez, încă din 2013.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top