Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Este o luptatoare! Fetita care nu poate vorbi sau merge a cucerit pe toata lumea

O fetita s-a nascut cu o boala rara, care o face sa aiba pielea acoperita de pete pe chip, iar parintii incearca sa gaseasca cel mai bun tratament pentru ea.

Micuta Matilda Callaghan este supusa din doua in doua luni la niste tratamente cu laser, fapt ce i-a lasat mai multe semne pe chip. Cu toate acestea, fetita a cucerit pe toata lumea.

De la varsta de 16 luni, Matilda si parintii sai merg din doua in doua luni la tratament.

Inca de la nastere, micuta a avut nevoie de o operatie urgenta, care i-a salvat viata, dupa ce s-a nascut cu doua gauri in inima si cu o punga in gat.

Este o luptatoare! Fetita care nu poate vorbi sau merge a cucerit pe toata lumea

Din nefericire, semnul din nastere nu ii acopera numai fata, ci intreaga parte dreapta a corpului si este incapabila sa mearga si sa vorbeasca.

Ca sa faca sa ii fie mai usor Matildei, parintii sai au cheltuit deja peste 50000 de lire sterline pentru renov casa si pentru a-i face accesul fetiteimi usor.

Astfel, acestia au marit scarile, au facut un dormitor mai mare si au construit o camera umeda.

Matilda este o luptatoare, inca de la nastere

De asemenea, parintii au instalat si un lift pentru ca Matilda sa circue mai usor cu scaunul cu rotile in casa.

„Matilda a suferit pana acum mai mult de 30 de operatii si este atat de curajoasa. Ea este miracolul nostru. Am vrut ce este cel mai bine pentru ea si pentru a-i face viata mai usoara. Nu am crezut ca va supravietui dupa ce s-a nascut si am avut parte de un drum lung”, au dezvaluit parintii pentru Daily Mail.

Citeste si:Era pe punctul de a se casatori, cand preotul a facut un anunt. Ceremonia s-a oprit imediat
„Schimbarile pe care le-am facut in casa in special liftul care a facut o diferenta uriasa, pe masura ce ea devine din ce in ce mai grea, speram ca am reusit sa ii facem viata Matildei putin mai confortabila. Oricine are parinti iti va spune ca atunci cand ii vezi zambind inseamna totul in lume pentru tine. Matildanu poate vorbi sau merge, iar atunci cand zambeste ne spune ca facem ceva corect”, a mai spus mama fetitei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top