Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

ESTI GRASA! Cum au raspuns 5 vedete la aceasta remarca

Exista multa intoleranta fata de femeile care au cateva kilograme in plus. Oamenii au fost nemilosi inclusiv cu cele mai celebre staruri, printre care Adele si Lady Gaga. Vezi cum au raspuns acestea cand cineva le-au facut grase. Este inspirational!

LADY GAGA

Controversata Lady Gaga a avut o perioada in care a capatat kilograme in plus, dupa accidentul in care si-a luxat piciorul si a fost nevoita sa stea departe de scena.

Cu umorul negru caracteristic, aceasta a raspuns criticilor care nu incapeau de kilogramele ei: „Nu sunt insarcinata, imbatranesc, ma apropii de 30 de ani si nu mai este la fel de usor sa pierd kilograme ca inainte”.

PINK

ESTI GRASA! – Aceasta remarca a primit-o si rockerita Pink. Raspunsul ei? „Ma simt foarte bine in pielea mea, sunt foarte fericita cu voluptuozitatea mea. Va multumesc pentru ca va preocupati atata”, a replicat cantareata.

CITESTE SI: GALERIE FOTO: Au descoperit fantana tineretii? Zici ca aceste vedete nu mai imbatranesc!

CITESTE SI: VEDETE IN PUSCARIE. Stiai ca aceste staruri au incalcat legea?

REBEL WILSON

Cand Rebel Wilson a trebuit sa joace un rol de grasa extrem de amuzanta in „Pitch Perfect 2”, aceasta nu a intampinat nicio problema. Prejudecatile legate de corpul ei au intarit-o, iar modul in care actrita vede viata este un exemplu de urmat: „Daca rad de mine insami, daca imi fac autocritica, am licenta sa rad si de ceilalti”.

ADELE

Directorul creativ al casei Chanel, Karl Lagerfeld a facut-o grasa pe Adele: „Niciodata nu am vrut sa arat ca fotomodelele de pe copertile revistelor glossy. Eu sunt o femeie normala si le reprezint pe majoritatea femeilor normale si sunt foarte mandra de asta”, i-a raspuns vedeta care a scos recent super-hit-ul „Hello”.

GABOUREY SIDIBE

Actrita de culoare a jucat o scena de sex in „Empire” pentru care a fost aspru criticata: „Eu m-am simtit sexy si frumoasa si chiar m-am distrat pe platoul de filmare, desi aveam ceva emotii”, a raspuns cu naturaleta actrita de la Hollywood.

Sursa foto: Facebook Adele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top