Connect with us

Revistateo.ro

Ești însărcinată? Aceste haine nu trebuie să lipsească din dulapul tău!

Inedit

Ești însărcinată? Aceste haine nu trebuie să lipsească din dulapul tău!

Colanții negri, simpli, nu ar trebui să lipsească din dulapul tău. Pe lângă faptul că sunt foarte comozi și ușor de purtat, îi poți asorta la numeroase bluze, tricouri și chiar rochițe, în funcție de materialul din care sunt confecționați. Pe lângă asta, o rochie neagră este ideală pentru serile în care trebuie să ieși în oraș. Alege un model baby doll sau pur și simplu o rochie largă, clasică, în care să te simți confortabil. Nu este necesar să alegi modele strânse pe corp care te pot face să te simți incomod. Important este să ai la îndemână ceva la care poți apela în ocazii speciale.

CITEȘTE ȘI: UN ACCESORIU NOU ÎN TREND – TURBANUL

Tricourile în V fac minuni chiar și dacă nu ești însărcinată. Acestea ajustează kilgoramele în plus și te fac să pari mai subțire și mai elegantă. Atrag atenția asupra pieptului și merg cu aproape orice. Poți alege și rochii sau bluze cu gulerul în formă de V. Îți garantăm că vei avea mare succes cu ele.

Cine spune că nu ar trebui să porți blugi doar pentru că ești însărcinată?  Blugii creați special pentru femeile însărcinate, sau așa numiții maternity jeans, sunt foarte confortabili și practici. Îi poți purta și după sarcină și nu vei regreta că i-ai achiziționat. Dacă te numeri printre femeile care nu sunt dispuse să cheltuie mult pe garderoba pentru perioada sarcinii, aceștia se numără pe lista ta, fiind o inevstiție foarte bună.

Un hanorac sau un cardigan sunt perfecte pentru perioada sarcinii. Alege unul fără fermoar sau nasturi și bucură-te de confort și libertate. Nimic nu va fi mai comod decât un cardigan dintr-un material de calitate, pe care să îl poți asorta la orice. Alege culori neutre și materiale ușoare, versatile.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top