Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO – EXPERIMENT SOCIAL EMOTIONANT. „Esti o persoana minunata!” – Cum au reactionat diferiti oameni la acest compliment

Oamenii sunt minunati. Frumusetea nu sta in bicepsi, corpuri de papusi Barbie, operatii estetice sau machiaj care contureaza cu o poarta maramureseana.

Frumusetea fiecarui om se reflecta in ochii acestuia. Acest experiment social unic te va face sa te privesti altfel in oglinda si sa spui fara nicio teama: „Da, sunt un om minunat si ma iubesc asa cum sunt!”.

Shea Glover este o actrita, scriitoare si cineasta din Chicago. Tanara de 18 ani a realizat un proiect independent pentru facultatea unde studiaza, iar proiectul ei a devenit in scurt timp un adevarat fenomen in social media.

Glover s-a hotarat sa filmeze frumusetea persoanelor, alegand personaje cat mai particulare, reusind sa le smulga un zambet unora si o privire incruntata altora. Ea spune ca a meritat si noi o credem pe cuvant.

Glover nu a dorit sa obtina vreo reactie anume din partea studentilor pe care i-a filmat, ci pur si simplu isi dorea sa vada acea licarire din priviri, dorea sa scoata frumusetea si unicitatea fiecaruia la iveala mai mult decat se observa la prima vedere.

CITESTE SI: VIDEO EMOTIONANT: Reactia unui caine care a fost regasit de stapan dupa 9 ani de zile

CITESTE SI: VIDEO EMOȚIONANT: Cadoul primit de la soția sa i-a schimbat complet viața!

Proiectul ei indraznet ne invata ca trebuie sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum suntem: cu pistrui, fara pistrui, cu nasul mare, apartinand unei alte etnii, cu burta sau fara burta, anorexici, cu acnee sau cu alte probleme vizibile, cu vergeturi sau cu un corp perfect. Toti suntem oameni frumosi si trebuie sa ne-o spunem ceva mai des.

Una dintre victimele actritei de 18 ani nu a reactionat tocmai frumos, insa e de inteles. Aceasta credea ca Shea este pusa pe glume si nu vrea decat sa filmeze studenti pe care sa ii faca de ras.
VIDEO---EXPERIMENT-SOCIAL-EMOTIONANT.-Esti-o-persoana-minunata!---Cum-au-reactionat-diferiti-oameni-la-acest-compliment.-3

Baiatul din imagine a reactionat zglobiu la complimentul tinerei studente. „Trebuie sa fac ceva?”, a replicat acesta dupa ce Shea i-a spus: „M-am gandit sa filmez lucruri frumoase azi”. Intr-un final, si baiatul cu dreadlocks (coditele rasta) a spus ca este o gluma si nu se vede deloc frumos.
VIDEO---EXPERIMENT-SOCIAL-EMOTIONANT.-Esti-o-persoana-minunata!---Cum-au-reactionat-diferiti-oameni-la-acest-compliment.--4

VIDEO---EXPERIMENT-SOCIAL-EMOTIONANT.-Esti-o-persoana-minunata!---Cum-au-reactionat-diferiti-oameni-la-acest-compliment.-5
Acest tanar nu a fost deloc impresionat de complimentul Sheei. Ba dimpotriva, fata lui trista se mentinea in ciuda modului afectuos in care l-a abordat cineasta, semn ca nu toti suntem constienti de propriile noastre calitati, de propria noastra frumusete.

Sursa foto: Youtube.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top