Connect with us

Revistateo.ro

EUROVISION 2015: Voltaj și Luminița Anghel s-au înscris în competiție. VEZI ȘI ALTE NUME

Stiri

EUROVISION 2015: Voltaj și Luminița Anghel s-au înscris în competiție. VEZI ȘI ALTE NUME

Nume grele înscrise la Eurovision 2015, Selecția Națională: Voltaj, Nicola, Luminița Anghel, Ovidiu Lipan Țăndărică și chiar Naomy, notează mediafax.ro.

Finaliștii care se vor bate pentru scaunul din autobusul de Viena vor afla pe 8 martie dacă soarta le este prietenă, însă până atunci cei înscriși mai trebuie să treacă de un hop: trebuie să intre în finala națională. Numele finaliștilor va fi dezvălui săpămâna aceasta de Televiziunea Română, iar printre aceștia s-ar putea număra: Trooper, Amna feat. Glance, Voltaj, Ozana Barabancea, Luminița Anghel, Ovidiu Lipan Țăndărică, trupa Rednex și Naomy.

CITEȘTE ȘI: VEZI CUM VA ARĂTA SCENA DE LA FINALA MARE A EUROVISIONULUI DE LA VIENA

Peste 100 de melodii s-au înscris pentru selecția națională, iar printre doritorii să reprezinte România în acest an se numără nu doar artiști și compozitori români ci și de alte naționalități: norvegieni, belgieni, australieni britanici sau suedezi.

Comisia de la TVR verifică toate dosarele participanților astăzi, urmând ca numele finaliste să fie dezvăluite săptămâna aceasta, poate chiar mâine. Acest „poate” este pus între paranteze dintr-un motiv important: finaliștii care nu și-au întocmit bine dosarul (din punct de vedere birocratic) și au piese bune de Eurovision, au la dispoziție 24 de ore pentru a-și completa mapa cu hârtiile necesare.

Șefa delegației României la Eurovision în acest an este celebra realizatoare tv Liana Stanciu, care se bucură că anul acesta s-au înscris nume grele ale muzicii românești în competiția națipnală pentru Viena. Liana Stanciu consideră că prin muzică, europenii se pot apropia mai mult de noi, deoarece „muzica nu e doar un act artistic, e un mesager”.

Finala Eurovision 2015 va fi transmisă de Televiziunea Română, pe 8 martie de la ora 20:00 și se va ține la Craiova.

1 Comment

1 Comment

  1. Ela

    2015-02-11T23:22:42+02:00 at 2015-02-11T23:22:42+02:00

    Consider ca nu e relevant ce nume mari ale muzicii s-au inscris in cursa Eurovision, ci piesele care fac obiectul participarii. Juratii ar putea fi in subconstient influientati de numele pe care participantii il au in mas-media. Propun ca juratii doar sa asculte piesele inscrise, nu sa si citeasca informatiile despre autori, exact ca la orice examen care cer ca numele candidatului sa fie sigilat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top