Connect with us

Revistateo.ro

Eva Longoria, desemnată artistul anului

Inedit

Eva Longoria, desemnată artistul anului

Eva Longoria, desemnată artistul anului. Celebra actriţă, care în ultimii ani s-a făcut remarcată şi în domenii precum activism politic, ori diferite acţiuni de caritate, a fost aleasă de către cei de la Harvard drept „Artistul anului”, informează contactmusic.com. Titlul ce-i va reveni în 2015 vedetei din serialul „Neveste disperate”, a mai fost obţinut în trecut şi de alte celebrităţi de la Hollywood, printre care Will Smith, Denzel Washington, Matt Damon, Halle Berry ori Sharon Stone.

Titlul de artist suprem îi va fi oferit Evei Longoria în cadrul Cultural Rhythms Festival, organizat pe 21 februarie de către Universitatea Harvard.

„Comitetul nostru studenţesc apreciază contribuţia extraordinară adusă de Eva Longoria industriei de divertisment, alături de admirabilele acţiuni umanitare pe care le desfăşoară prin intermediul fundaţiei sale de caritate, Eva’s Heroes, o fundaţie care sprijină dezvoltarea copiilor cu dizabilităţi, ca şi sprijinul pe care ea îl oferă pentru National Center for Missing and Exploited Children”, a declarat S. Allen Counter, directorul Harvard Foundation.

CITEŞTE ŞI: Sondaj Reuters cu actorii care pot lua Oscarul în 2015

Actriţa de origine latină s-a făcut cunoscută prin rolul unei soţii excentrice, Gabrielle Sollis, din serialul „Neveste disperate/ Desperate Housewives”. Alte roluri memorabile pe care aceasta le-a interpretat au fost cele din comedia „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body”, din 2008, ori „For Greater Glory: The True Story of Cristiada”. Mai mult, vocea ei a dat viaţa unui personaj din animaţia „Arthur Christmas”, produsă în 2011.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top