Connect with us

Revistateo.ro

Eveniment astrologic important între 13-20 noiembrie. Cum sunt afectate zodiie de confucta lui Venus cu Jupiter

Horoscop Minerva

Eveniment astrologic important între 13-20 noiembrie. Cum sunt afectate zodiie de conjucta lui Venus cu Jupiter

În astrologie, Venus și Jupiter sunt planete de relație. Se spune că Jupiter reprezintă soțul în tema natală a femeii, iar Venus e soția în tema natală a bărbatului. Ca atare, ele sunt benefice, dacă sunt în demnitate bună.

Venus reprezintă dragostea, bucuria de trăi, confortul. Venus e resposabilă, practic, de plăcerile vieții. Vorbim, de pildă, despre plăcerea pe care ne-o pot oferi obiectele valoaroase – autoturismul, îmbrăcămintea, bijuteriile, decorațiunile din casă. Dar Venus înseamnă plăcere de orice fel, de la sex până la artă și divertisment.

Pe de alt parte, Jupiter este speranța. Este un fel de guru, e înțelepciunea, ste profesorul, expansiunea, credința și cunoașterea. Este morala, compasiunea, spiritualitatea și legătura cu universul. Toate evenimentele bune se petrec prin binecuvântărie lui Jupiter.
Când Venus și Jupiter se află în conjuncție, nativii devin mai credincioși, inteligenți, învățați, bogați și plăcuți.

CITEȘTE ȘI: MINERVA: „Conjucția planetei Venus cu Jupiter ADUCE BANI pentru 4 zodii!” 2 nativi vor avea însă mari PROBLEME în CUPLU

Cum ambele planete reprezintă în astrologie bogăția și parteneriatul de viață, locul unde se află într-o temă natală sugerează fie o persoană bogată material, fie una al cărei sistem de valori este o bogăție în sine.

Ambele planete sunt profesori în astrologie, dar predau materii diferite. De aici pot apărea probleme în relație.

Jupiter predă cunoștințe superioare, are o viziune filosofică asupra vieții și vrea să inducă o imagine panoramică asupra ei. Pe de altă parte, dar Venus este o planetă personală. Nu prea are ea de-a face cu sublimul jupiterian, dar arată expansiunea iubirii, a relațiilor și a frumuseții. Altfel spus, Jupiter extinde creativitatea și talentul artistic al lui Venus.

Venus și Jupiter în Berbec

Nativii sunt neliniștiți, rapizi, curajoși, energici. Au destul curaj să-și exprime dorința în mod inspirat, dar sunt agresivi în dragoste și în relație. Sunt și mai energici decât ceilalți, poate și pentru că se simt mai încrezători în abilitățile lor. Ei întotdeauna vor găsi ceva interesant în dezvoltarea lor, în timp ce se distrează.

Venus și Jupiter în Taur

Nativii Tauri sunt atrași de arte și plăceri ale vieții. Le place să cânte, pot manifesta interes pentru literatură, în special poezie, iubesc mâncarea bună. Sunt oameni foarte sociabili care doresc să-și extindă îmbunătățească viașa, să își consolideze confortul. să își ajute norocul. Aprecierile estetice sunt excelente și le place să se îmbrace bine.

Venus și Jupiter în Gemeni

Comunicarea acestor nativi este încurajatoare și încrezătoare. Scriu despre relații cu o anumită inspirație și au speranțe de la ea. De asemenea, sunt buni comedianți, foarte prietenoși și au un comportament de flirting.

Venus și Jupiter în Rac

Acești nativi au o nevoie foarte puternică de a se conecta cu oamenii în ritmul inimii. Sunt generoși, sociabili și plăcuți de toți, culți și cu bun gust vestimentar. Sunr foarte buni la inimă, dar foarte devotați mamei și propriilor sentimente.

Venus și Jupiter în Leu

Aici, Jupiter mărește capacitatea lui Venus de a duce o viață bună. Aduce popularitate, abundență, plăcere și bucurie. Cu toate acestea, nativii sunt prea siguri pe ei și pot avea ambiții nerealiste față de ceea ce cred ei extinderea vieții sociale, distracție și generozitate. Pot fi indulgenți cu plăcerile vieții și iubesc jocurile de noroc. Trebuie să-și supravegheze ego-ul deoarece poate fi problematic în relație.

Venus și Jupiter în Fecioară

Nativii sunt foarte senzuali și sunt interesați de sexul opus, dar și de construcții de instituții religioase și de asistență socială. Poate și pentru că sunt asistenți sociali excelenți și pentru că sunt perasoane foarte optimiste. Pot câștigă prin scris, oratorie și munca pentru societate.

Venus și Jupiter în Balanță

Acești nativi au o viață de familie profundă și duc o viață confortabilă. Sunt foarte echilibrați în abordările lor și își susțin partenerul de viață în tot ceea ce vrea să facă. Au o natură filosofică și spirituală și fericirea lor nu este construită pe materialism.

Venus și Jupiter în Scorpion

Nativii sunt foarte interesați de științe oculte, de religie și filosofie. Există tendința de a fi atras de toate lucrurile ascunse și misterioase ale vieții. Sunt foarte intuitivi și au calități certe de investiogatori într-ale problemelor de viață. Deloc în ultimul rândd, pot fi adevărați magicieni.

Venus și Jupiter în Săgetător

Sunt investiți cu calitățile nobile ale căutătorului religios. Nativii sunt afectuoși, generoși, sunt fundamental umani. Le place să fie generoși cu alții, pot începe sau lucra pentru o instituție de caritate.

Au o gândire independentă, calitate domminantă a întreprinzătorului, de exemplu. Sentimentul de plăcere vine din acumularea cunoștințelor și dobândirea înțelepciunii. Sursa lor pentru pasiunea de o viață vine dinspre partener.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – Racii au grave probleme in familie

Venus și Jupiter în Capricorn

Nativii sunt foarte serioși, sinceri și simpli și iubitori. Ajutați în atitudine, de o gândire practică ce îi călăuzește spre independența. Sunt orientați mai degrabă spre un scop materialist, sunt bogați și ocupă cu ușurință o poziție de lider. Și mai sunt și destul de indulgenți cu bucuriile vieții.

Venus și Jupiter în Vărsător

Acești nativi sunt interesați de filosofie, de servicii sociale și de activități spirituale. Doresc să crească spiritual, trup și suflet, și să dobândească adevărul absolut. Sunt îndrăgostiți de discursuri despre cum să facă viața mai bună și mai nobilă. Au un impuls psihologic mai deegrabă pentru progresul în geeneral decât pentru cel propriu. Pot fi adevărați sfinți, dar nu neapărat în înțeles monahal.

Venus și Jupiter în Pesti

Este cea mai bună poziție. Venus este exaltată, iar Jupiter este în domiciliu. În acest semn, ambele planete se ajută reciproc. Nativii sunt foarte spirituali, au un simț al puterii intuitive, sunt foarte generoși și practică din convingere voluntariatul. Pot fi extrem de bogați, binecuvântați cu soți și urmași norocoși. Soțul sau soția le va fi de un real ajutor. Sunt pasionați de artă și muzică și iubesc literatura clasică. Sunt dansatori foarte buni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top