Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Evenimente astrologice în decembrie 2018. La ce să ne așteptăm?

Luna decembrie nu este doar luna cadourilor, a celor mai importante sărbători de iarnă, ci și luna evenimentelor astrologice cu un puternic impact asupra tuturor.

Evenimente astrologice în decembrie 2018

Pe 1 decembrie, de Ziua României, au loc două fenomene extrem de importante. Mercur începe să străbată zodia Scorpionului, aceeași zodie în care intră și planeta iubirii, Venus.

Pe 7 decembrie are loc fenomenul de Lună Nouă în Săgetător, moment de cotitură pentru zodiile de apă, adică Pești, Scorpioni și Raci. Vor avea parte de multă tensiune și nu e exclus să asistăm la despărțiri dureroase.

Pe 22 decembrie avem alte două evenimente majore, cu fix 3 zile înainte de Crăciun. Soarele intră în Capricorn în aceeași zi în care se produce Luna Plină din Rac.

Anul se încheie din punct de vedere astrologic pe 28 decembrie cu un Venus în Scorpion în sextil cu Pluto din Capricorn. Acest fenomen ne pune în față momentele bune și rele ale anului și este una dintre zilele în care tragem linie și ne putem face deja planuri despre cum vrem să acționăm în anul care vine.

Așadar, decembrie este o lună cu evenimente astrologice care ne aduc tot felul de evenimente, de trăiri și de situații care ne vor ajuta să ne perfecționăm, să îmbunătățim lucrurile în viața noastră.

TRebuie să fim extrem de atenți totuși cu cine pornim la drum pentru că este o lună plină de capcane din punct de vedere relațional. Unele persoane vor apela la tot felul de tertipuri, la drame personale pentru a ne determina să le oferim un ajutor pe care cel mai probabil nu îl merită.

CITESTE SI: Zodiile care vor petrece sărbătorile singure

Soarele intră în Săgetător. Bucurii imense pentru 5 zodii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top