Connect with us

Revistateo.ro

Evenimente astrologice în luna august 2018. 7 momente importante pentru zodii

Horoscop

Evenimente astrologice în luna august 2018. 7 momente importante pentru zodii

În luna august, cea în care tocmai am pășit, vor avea loc 7 fenomene astrologice, evenimente urmărite cu mare atenție de toți astrologii. Iată care sunt acestea!

Evenimente astrologice în luna august 2018

6 august: Planeta iubirii și a senzualității, Venus, părăsește zodia Fecioară și intră în zodia Balanță. Mai mulți nativi vor căpăta o energie rară, o combinație între dorința de a evolua și melancolia vremurilor trecute.

7 august: Uranus, care se află în zodia Taur din 15 mai, va fi retrograd în aceeași zodie până în anul 2026. Urmează momente extrem de importante și vizate pentru schimbare sunt în special zodiile de pământ.

11 august: Lună nouă în Leu și eclipsă parțială de Soare tot în Leu. Apar o serie de momente prielnice relațiilor amoroase. Cei care vor să facă marele pas sunt avantajați începând cu această dată.

CITESTE SI: Zodiile care își distrug relația. Nu e de mirare că sunt singuri

13 august: Marte va fi retrograd în Capricorn, unde va rămâne până pe 27 august. Vin momente de cumpănă pentru acest semn zodiacal și nu numai.

23 august: Soarele intră în zodia Fecioară. Fecioarele au ocazia să o ia de la zero, de data aceasta cu ceva resurse la bord și cu câteva certitudini ce le lipseau până acum să facă marea schimbare pe care și-au tot promis-o de la începutul anului.

26 august: Luna Plină este în Pești. Se tulbură puțin apele pentru majoritatea zodiilor de… apă. Racii și Peștii vor avea parte de niște dușuri reci care îi vor trezi la o realitate ceva mai dură decât se așteptau.

27 august: Războinicul Marte iese din retrogradare și au loc o serie de reechilibrări, de reveniri la normal. Mulți nativi vor scăpa de anumite corvoade, de anumite probleme financiare ori se vor rezolva o serie de aspecte de natură emoțională.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top