Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Evenimente astrologice în luna noiembrie 2018 și impactul lor asupra zodiilor

Luna noiembrie este plină de evenimente astrologice, iar noi le vom menționat pe cele mai importante, pe cele mai impactante.

Evenimente astrologice în luna noiembrie 2018:

7 noiembrie: Lună nouă în zodia Scorpion. Acest fenomen aduce cu sine o serie de momente extraordinare pentru zodiile de apă. Scorpionii sunt cei mai avantajați.

8 noiembrie: Jupiter tranzitează Săgetătorul și îi oferă șansa de a repara cele mai grave greșeli ale trecutului.

16 noiembrie: Mercur devine retrograd în Săgetător aducându-i acestui nativ doza necesară de ambiție pentru a continua cu proiectele mult visate.

16 noiembrie: Venus retrograd iese din Balanță și îi lasă acestei zodii oportunitatea de a face schimbările dorite pe plan sentimental.

22 noiembrie: Soarele pătrunde în zona astrologică a Săgetătorului, aducându-i surprize plăcute.

23 noiembrie: Luna plină din Gemeni vine să ne bulverseze un pic tuturor scara valorilor și principiile în care credem. Îndoiala este benefică din când în când.

24 noiembrie: Neptun intră în Pești avertizându-l asupra tacticii greșite în abordarea relațiilor parteneriale sau chiar ale celor sentimentale.

28 noiembrie: Marte în Pești este în sextil cu Saturn din Capricorn. Capricornii au parte de momente dificile și vor primi vești destul de rele.

Cât despre celelalte zodii, fazele lunii și Soarele din Săgetător le vor face să mediteze mai mult asupra vieții, să fie mai concentrate la locul de muncă. Taurii, Berbecii, Racii și Leii vor avea o lună în care mintea lor va funcționa la turație maximă. Vor fi destul de stresați mai ales în privința muncii.

Fecioarele, Balanțele, Vărsătorii, Scorpionii și Peștii au parte de suișuri și coborâșuri, dar nu sunt motive de panica. Din această serie, Fecioarele au cel mai echilibrat parcurs.

CITESTE SI: Cum stai cu banii în luna noiembrie 2018, în funcție de zodie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top