Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Evenimente astrologice în luna septembrie 2018 – Mișcările planetare și zodiile

Luna septembrie se anunță una plină din punct de vedere astrologic. Evenimentele care ne schimbă viețile încep încă de pe 3 septembrie.

Evenimente astrologice în luna septembrie 2018:

Pe 3 septembrie 2018, luni, Venus din Balanță va fi în sextil cu Mercur în Leu, un eveniment astrologic care ne va ajuta să combinăm utilul cu plăcutul indiferent ce facem în viață.

Pe 6 septembrie Mercur va intra în zodia Fecioară, aceeași zi în care Saturn va reveni în tranzit direct în zodia Capricorn.

Pe 9 septembrie Venus va începe să tranziteze zodia Scorpion, oferindu-i nativului de apă gura de aer proaspăt de care avea nevoie.

Pe 9 septembrie vom avea Lună Nouă în zodia Fecioară, prilej cu care zodiile de pământ și de apă vor lua decizii care le vor schimba definitiv viețile.

CITESTE SI: Previziunile astrologilor pentru 2018 – 2020: Saturn în Capricorn. Astrele le oferă o lecție importantă acestor 7 zodii

Horoscop chinezesc septembrie 2018. Zodiile care pierd și care câștigă totul

Marte intră în Vărsător pe 11 septembrie. Războinicul Marte îi va oferi acestui nativ motive de îngrijorare, fapt pentru care trebuie să acționeze cu maximă prudență.

Pe 21 septembrie Mercur va intra în Balanță, aducându-i acestui semn de aer înțelepciunea necesară pentru a lua decizii importante mai ales din punct de vedere carieristic.

Pe 25 septembrie va avea loc Luna plină în Berbec, iar zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor primi vești importante însoțite de promisiuni și de sume frumușele de bani.

Pluto își reia tranzitul în Capricorn la final de lună, chiar în ultima zi, pe 30. Atunci vom avea parte de evenimente imprevizibile. Vom intra în luna octombrie cu tot felul de situații complicate, cu incertitudini care se vor intensifica, ba chiar multiplica.

Așadar, avem parte de o lună septembrie plină de surprize uriașe, plină de neprevăzut. Vom avea parte de toamnă cel puțin la fel de interesantă precum tot restul anului. Pentru unii nativi, binele va veni abia din 3 septembrie, iar planetele îi vor ocroti în fața obstacolelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top