Connect with us

Revistateo.ro

Evenimente de 8 Martie pentru femei, în București

Stiri

Evenimente de 8 Martie pentru femei, în București

Iată ce evenimente au loc de 8 Martie în București:

1. Program special la Teatrul În Culise
Mâine de la ora 18:00, spectatorii (în special femeile) pot lua lecții de viață de la comedia cinică despre viața de cuplu „Common lives”.

2. Stand-up comedy în Copper’s Pub
Începând cu ora 21, pe scena teatrului urcă una din legendele stand-up comedy-ului românesc, Maria Popovici, pentru a le încânta pe doamnele și domnii prezenți în sală.

CITEȘTE ȘI: SCRISOARE PENTRU MAMA, DE 8 MARTIE

3. Soț de vânzare
În Music Club, de la ora 16, bucureștenii vor asista la spectacolul „Soț de vânzare”, regizat de Marius Gilea, cu Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gilea. Spectacolul deschide poarta pentru a înțelege mai bine teatrul din underground-ul românesc.

4. Bărbatul Bleonț și mai multe femei
Actorul Claudiu Bleonț va fi înconjurat numai de doamne pe 8 Martie, iar printre ele se află și Magda Catone. Începând cu ora 17, la Teatrul de Lipscani.

5. Poveștile de primăvară continuă
Poveștile de primăvară continuă la Teatrul Național pentru Copii, urmând a fi spuse poveștile Babelor, cea mai cunoscută din ele fiind Baba Dochia.

6. Femeile de tranziție
Pe scena Teatrului Național din București are loc punerea în scenă a piesei „Cinci femei de tranziție”, iar aceste femei sunt interpretate de 5 actrițe talentate sub bagheta regizoarei Rodica Popescu-Bitănescu.

7. Gallino le cântă femeilor
La Sala Radio, acordeonistul francez Richard Galliano le va cânta femeilor de ziua lor. Spectacolul muzical începe de la ora 19.

8. Deep Central la Berăria H
La Berăria H, începând cu ora 22, trupa Deep Central va susține un concert în exclusivitate de Ziua Femeii.

9. Noapte caldă la Patria
Trupa Bere Gratis va avea grijă ca noaptea de 8 Martie să fie o „Noapte caldă” pe scena de la Cinema Patria, într-un recital care va începe de la ora 19:30.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top