Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV. Elena Merisoreanu este internata in spital. Artista va suferi o operatie

Stiri

EXCLUSIV. Elena Merisoreanu este internata in spital. Artista a suferit o operatie

Indragita cantareata de muzica populara, Elena Merisoreanu, este internata in spital si a intrat in sala de operatii. Cantareata a declarat in exclusivitate pentru teotrandafir.com ca are nevoie de aceasta interventie si nu ii este frica.

Chiar inainte cu 20 de minute de a intra in sala de operatii, Elena Merisoreanu a acordat un interviu pentru teotrandafir.com.

„Intru in sala de operatii intr-o ora. Multumesc lui Dumnezeu sunt foarte bune. Imi schimba cristalinul la ochiul drept sa nu port ochelari. Intru in sala, stau 20 de minute si apoi imi da drumul acasa. Sunt la doamna Monica Pop, la Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti. Eu am fost in Ungaria si vreau sa spun ca nici la privat nu am vazut asa ceva ce e aici si curatenie si lux in saloane. Un spital de stat sa arate asa si ce aparatura au!”, a declarat artista in luna septembrie.

Elena Merisoreanu a spus si care e motivul pentru care a avut nevoie de aceasta interventie chirurgicala in lun septembrie.

„Si am spus ca nu vreau sa port ochelari si imi schimba cristalinul. Stii de ce? Ca nu am purtat ochelari la timp. Nu pot sa ies cu ochelari pe scena. Nu mi-au placut ochelarii de mica. Imi fac operatie la ochiul drept. Daca nu ma operam trebuia sa port ochelari cu dioptrii mari. Am inceput de cataracta la ochiul drept. Ochiul stang e ok. Domnul doctor Tatar este medicul care ma opereaza. Nu mi-e frica deloc ca nici nu simti! Nu e grea operatia. Scoate si iti pune cristalinul ala. Nu mi-e frica de operatii, eu am trecut prin mai multe. Nu mi-e frica nici de moarte, sunt o femeie foarte puternica. Moartea e tot de la Dumnezeu.”, a declarat Elena Merisoreanu chiar inainte de a intra in sala de operatii.

Astazi, artista de muzica s-a operat din nou:

”M-am operat de nevoie. M-am operat la doamna Monica Pop. Operatia a durat 12 minute. Cand m-am operat la ochiul drept mi-a spus doamna doctor sa nu cant aproape o luna, pentru ca nu aveam voie sa ma machiez. A treia zi eu aveam spectacol. Recuperarea e mai dificila.

Eu nu mai vreau sa port ochelari. Port ochelari de vreo 7 ani…
Am facut infectie. Ma intepau ingrozitor ochii, asa ca m-am dus. Nu prea umblu pe afara, desi am cantat de Revelion pe-afara”, a explicat vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top