Connect with us

Revistateo.ro

Star

EXCLUSIV. Elena Merișoreanu face dezvăluiri în premieră despre moartea Ionelei Prodan. Ce au făcut fetele artistei pentru ea și nu știa nimeni

Elena Merișoreanu a vorbit cu redacția teotrandafir.com despre moartea Ionelei Prodan. Artista ne-a mărturisit cu ochii înlăcrimați că vestea a tulburat-o.

De aseară și până azi, Elena nu-și mai poate conteni lacrimile. Cântăreața de muzică populară ne-a spus gâtuită de durere ce a reprezentat pentru ea Ionela Prodan. A fost nu doar prietena ei, ci i-a arătat că poți avea o soră chiar dacă nu ești rudă de sânge cu cineva.

Elena Merișoreanu: „Anamaria Prodan nu m-a lăsat să o văd după Paști. Era la Terapie Intensivă, săraca”

„Aseară am aflat că a murit la scurt timp. M-a sunat cineva și nu am crezut. Mi-a confirmat Anamaria, fata ei, după aceea. A fost o femeie puternică, îmi povestea toate necazurile.

O știu de 50 de ani, dinainte să se căsătorească cu fostul ei bărbat, Tănase. I-am cunoscut mama, frații, cumnații, am dormit la ea de nenumărate ori la Dăbuleni.

Și acum țin minte accidentul pe care l-a avut acum vreo 38 de ani cred. A trecut prin foarte multe probleme.

CITESTE SI: Simptomele cancerului pancreatic, boala care a ucis-o pe Ionela Prodan

Anuntul de ultima ora al Anamariei Prodan cu privire la inmormantarea mamei sale

EXCLUSIV! Ionela Prodan, inainte sa moara, a luat-o pe Anamaria de mana si i-a zis…

EXCLUSIV. Mioara Velicu, îndurerată de moartea Ionelei Prodan: „Mi-am pierdut și eu mama și știu cum e”. Cum și-o amintește pe cântăreață

Cauza morții Ionelei Prodan

Ultimul interviu cu Ionela Prodan: „L-am văzut pe Iisus. Ardeam”

Chiar acum se fac trei săptămâni de când am fost la ea la spital. Ea era foarte slabă, era în anticameră. Era foarte coerentă. Mi-a zis că va trece peste asta, dar nu a fost să fie.

Nu mi-am imaginat că se va stinge atât de repede. După Paști am sunat-o pe Anamaria că voiam să o văd. Mi-a zis că nu pot merge la spital că era la Terapie Intensivă.

Eu aveam convingerea că se va face bine. Fetele au fost plecate pe afară, nu vreau să dau nume, au încercat să facă ceva pentru mama lor și cu alți medici. Vă dați seama cât de greu e pentru ele, mai ales pentru Ana care a avut și socrul înmormântat.

Îmi doresc ca Dumnezeu să le întărească.

„O ajutăm pe Ana cum putem”

Acum pregătesc și eu coroana. Vreau să o fac specială. Ei îi plăceau garoafele. Suntem cu treburile astea, trist, dar așa e tradiția. Mă mai întreabă și Ana cum e cu coliva, cu parastasele, vă dați seama săraca, nu prea știe că e tânără și oricum durerea ei e prea mare acum să se mai gândească la orânduieli. O ajutăm cum putem.

„Din câți vorbesc acum, nu am văzut pe nimeni la ziua ei de naștere”

Vreau să vă spun că în cei 50 de ani de când am cunoscut-o am fost prezentă la toate zilele ei de naștere. La ultima aniversare, Ana i-a adus un tort mare, de un metru și jumătate. A fost ceva impresionant.

Au fost la ziua ei doamna Catanga cu soțul ei, oameni din sport, prieteni de-ai familiei și Nicu Datcu, la un restaurant a fost totul.

Din câți oameni vorbesc acum, nu am văzut pe nimeni la ziua ei de naștere. Ea a făcut foarte multe emisiuni frumoase. A dat premii, a ajutat oameni, a dat bani, a dat bonusuri. Le-a întins o mână de ajutor tuturor. A fost o persoană dragă sufletului meu.

Și acum țin minte spectacolele ei de la Teatrul Național, evenimentele pe care le prezenta și colegii care o înconjurau, colaborarea cu maestrul Dolănescu”, ne-a mărturisit Elena Merișoreanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top