Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV. Mihai Trăistariu: „Ar putea fi primul an când nu vom ajunge în marea finală”

Eurovision 2018

EXCLUSIV. Mihai Trăistariu despre șansele României la Eurovision 2018: „Ar putea fi primul an când nu vom ajunge în marea finală”

Mihai Trăistariu susține România la Eurovision. Artistul care a obținut o performanță uluitoare cu melodia „Tornero” spune că nu înțelege de ce piesa noastră nu e bine cotată la casele de pariuri.

„Eu am spus tot timpul că solista de la The Humans are o voce excepțională. La Eurovision sunt două componente: una e vocea, iar apoi e show-ul, ce îți transmite melodia.

Repet, Cristina are o voce excepțională, însă la casele de pariuri nu stă bine. Am văzut că România e la casele de pariuri pe locul 35. Când a fost Voltaj, a fost pe locul 15 la pariuri și a ieșit pe 14 în finală. Deci aceste case de pariuri reflectă în mare parte realitatea.

CITESTE SI: Istoria participării României la Eurovision

România la Eurovision 2018. Iuliana Marciuc: The Humans va avea un eveniment spectaculos la Ambasada din Lisabona

Nu vreau să dau pronosticuri pentru că am mai dat greș. Mie îmi place vocea Cristinei, dar sincer la refren mă pierd. Nu am reținut mai nimic din refren, din piesă. E un rock care s-ar putea să nu fie bine digerat de publicul Eurovision, care este imprevizibil.

Am vrut să depun contestație după Selecția Națională. Care or fi concurenții care au investit bani în cartele telefonice?

Topurile de la casele de pariuri cam certifică de fiecare dată clasamentul din semifinale și finale. Ar putea fi primul an când nu vom ajunge în marea finală.

Sper ca românii din Diaspora să voteze The Humans pentru că din punctul meu de vedere chiar merită.

Cât despre revenirea mea la Eurovision România, pot să vă zic că nu mă las. Nu este un scop în viață să particip la Eurovision, dar îmi doresc să ajung acolo și să câștig pentru România.

Voi participa până voi câștiga. Am vrut să depun contestație pentru că am obținut puține voturi, dar am renunțat. Ar fi însemnat să dau în judecată TVR și nu îmi doream asta. Nu mai vreau scandaluri.

Anul trecut cu o piesă similară am luat peste 5.000 de voturi. E ciudat. Când votează exclusiv publicul există riscul ca unii concurenți să investească mii de euro în cartele telefonice și să fie în top. Știu cazuri, chiar din acest an, dar nu dau nume”, ne-a declarat Mihai Trăistariu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Eurovision 2018

To Top