Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV pentru BĂRBAȚI. Sfaturi să te înțelegi bine cu SOACRA ta

Cuplu

EXCLUSIV pentru BĂRBAȚI. Sfaturi să te înțelegi bine cu SOACRA ta

Despre soacră există păreri de toate tipurile, culorile, mirosurile și gusturile. Sunt cunoscute mai ales ca băgărețe, mereu puse pe controlat și inclusiv manipulatoare. Mai mult, dacă ar fi să îi găsim soacrei un rol într-o telenovelă, cu siguranță ar fi personajul negativ.

Există, în schimb, și persoane care se înțeleg de minune cu soacrele lor, dar acestea sunt foarte rare. Într-un interviu pentru revista Bienestar 180, psihologul spaniol Paola Hamui dezvăluie care sunt secretele unei bune înțelegeri dintre ginere și soacră. Psihologul începe să dea sfaturi spunând că este normal să existe gelozie la mijloc, de ambele părți.

CITEȘTE ȘI: PESIMIST SAU OPTIMIST? CUM EȘTI ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

1. ACCEPTAREA SOACREI
Cu defectele și virtuțile ei, ea este mama care a născut-o pe iubita ta. În plus, și mama ta este soacră pentru soția ta, iar despre relația dintre noră și soacră nu avem timp și spațiu să scriem, ar fi inepuizabile. Nu uitați de faptul că întotdeauna la începutul relațiilor, mamele noastre sunt reticente, ceea ce e normal. Când ne descoperă partenerele cu adevărat, lucrurile se schimbă.

2. RESPECTUL ÎNAINTE DE TOATE
Chiar dacă soacra ta a greșit în repetate rânduri și simți că bagă zâzanie între tine și soția ta, demonstrează-i că o respecți. Acest lucru o va scoate din sărite cel mai tare, deoarece ea tocmai asta așteaptă când te provoacă: să îți iești din pepeni și să îi demonstreze fiicei sale că nu ești potrivit pentru ea deoarece ești agresiv. Aici e vorba de un meci psihologic pe care știi cum să îl câștigi deja.

3. STABILIȚI REGULILE DE LA BUN ÎNCEPUT
Mai ales dacă soacra lucuiește cu voi o perioadă. Stabiliți de comun acord care sunt subiectele în care ea nu are ce căuta și care sunt cele în care sfatul ei este binevenit.

4. DIALOGAȚI
Dacă fiecare se încăpățânează să-și perfecționeze dialogul, lupta este pierdută de amândoi. Nu câștigați decât alimentarea unui conflicy inutil care într-o bună zi poate duce inclusiv la ruperea relației de iubire dintre tine și aleasa inimii tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top