Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV. Sotia lui Nelu Ploiesteanu, primele declaratii dupa moartea mamei sale

Stiri

EXCLUSIV. Sotia lui Nelu Ploiesteanu, primele declaratii despre moartea mamei sale

Soacra lui Nelu Ploiesteanu s-a stins din viata la 89 de ani. Sotia artistului, Elena, a facut cateva declaratii in exclusivitate pentru Revista TEO, dupa ce in presa a aparut trista veste privind disparitia mamei sale.

Elena Ploiesteanu: „Speram sa isi revina sa o putem duce inapoi la azil”

„Este adevarat ca mama mea a murit. Avea 89 de ani si era bolnava. De trei saptamani era internata in spitalul Elias si speram sa-si revina sa o putem duce inapoi la azil. Eram tot timpul langa ea. Asa a vrut Dumnezeu.

Cu Nelu nu am mai vorbit de trei ani. A fost alegerea lui si am respectat-o. Acum vreau sa fiu tare pentru mine si pentru fiul nostru, Mihaita”, ne-a declarat Elena Ploiesteanu.

„Mama l-a iubit foarte tare pe Nelu Ploiesteanu si stiu ca si el a iubit-o la fel de mult. Am auzit ca plange de ieri, de cand a aflat. Sunt sigura ca Nelu va fi alaturi de noi in momentele astea grele”, completeaza Elena Ploiesteanu.

Mama Elenei, soacra lui Nelu Ploiesteanu, va fi inmormantata la Slobozia. Nelu Ploiesteanu sufera cea de-a doua pierdere in acest an. In urma cu cateva luni, pe 7 aprilie, fratele cantaretului de muzica lautareasca parasea lumea.

Nelu Ploiesteanu si-a pierdut fratele pe 7 aprilie

„Fratele meu a murit luni si astazi il vom inmormanta. A murit de la bautura. Alcoolul i-a mancat organele din el. Era alcoolic de 15 ani. Am mers cu el in emisiuni TV, l-am internat si l-am aratat tuturor sperand ca el va renunta la viciu si exemplul sau o sa foloseasca si altora care au cazut in pacatul bauturii.

Bea mult, foarte mult. A inceput acum 15 ani si de atunci si-a distrus viata pentru ca nu a mai putut sa se lase. Nici nu consuma bauturi fine. Stiti cum e la tara, unde statea el, cu 100 de lei imbeti un colt de sat de a doua zi nu mai e nimeni pe camp, la lucru. Asta a fost, da. Pacat de anii lui ca era tanar, avea doar 48 de ani”, a declarat atunci Nelu Ploiesteanu pentru wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top