Connect with us

Revistateo.ro

Tatăl Andrei, prima reacție despre starea de sănătate a artistei – EXCLUSIV

Star

EXCLUSIV! Tatăl Andrei ne-a dat detalii despre starea de sănătate a Andrei

Vești bune despre Andra! Fanii artistei sunt în stare de șoc după ce în presa mondenă a apărut o știre legată de starea sa de sănătate.

În presă s-a scris, astăzi, că Andra a ajuns de urgență pe mâna medicilor după ce și-a rupt piciorul.

Mai mult, au apărut și imagini video de la un concert, unde, într-adevăr, artista apare pe scenă cu piciorul în ghips. Deși starea sa era vizibil una precară, ea nu și-a dezamăgit fanii și și-a onorat spectacolele.

Atmosfera nu a fost absolut deloc afectată de starea sa de sănătate, ba chiar a dansat și și-a încântat fanii cu cele mai iubite piese ale sale.

Imaginile au fost surprinse la Arad, unde artista a încins atmosfera alături de dansatoarele sale.

Imagini surprinse cu Andra la concert cu piciorul în ghips

Aceste imagini au devenit virale. Ele au apărut în presă și au fost distribuite și pe rețelele de socializare. Fanii i-au transmis acesteia mii de mesaje cu urări de bine.

Înainte cu câteva zile să apară imagini cu Andra cu piciorul în ghips, soțul său a suferit un accident.

Cătălin Măruță a căzut pe scări cu fetița în brațe. Realizatorul TV a ajuns de urgență la spital. După ce a revenit la emisiunea pe care o moderează, el a povestit cum s-a întâmplat totul.

CITEȘTE ȘI: Andra a vorbit despre al treilea copil

Deşi a căzut şi s-a lovit puternic, el nu i-a dat drumul micuţei Eva, care s-a ales doar cu o mică sperietură.

În urma vizitei pe care a făcut-o la o clinică, medicii i-au pus o orteză la piciorul stâng, pe care va trebui să o poarte o perioadă.

„Tăntălău… ce să se întâmple, am picat pe scări şi am alunecat pe scări. (…). Problema era că putea să fie grav… nu, că nu era să mor.

Eram cu fetiţa în braţe, am căzut pe scări, dar am fost un tată erou, am ţinut-o în braţe, nu i-am dat drumul deloc micuţei.”, a povestit prezentatorul TV în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Tatăl Andrei, prima reacție despre starea de sănătate a artistei

Contactat de redactorii vip24.ro, tatăl Andrei a vorbit despre starea de sănătate a cântăreței. El a declarat că artista se simte bine.

În plus a vorbit și despre starea soțului ei, care în urmă cu câteva zile a căzut pe scări cu fetița în brațe.

DECLARAȚII ECLUSIVE – Află AICI exact care este starea de sănătate a Andrei de pe VIP24

Andra ne-a dat reteta prajiturii care ii iese perfect. E desertul preferat al lui Maruta si al micutului David. Ia o foaie si noteaza

Andra este una dintre cele mai solicitate vedete din Romania. Cand nu e la concerte, este la filmari, onoreaza contracte de imagine sau se grabeste spre o sedinta foto.

Foarte bine organizata si ordonata insa, cantareata imbina perfect cariera cu viata de familie si, ce credeti, reuseste sa-i faca si sotului micile placeri culinare. Ei bine, prajitura preferata a lui Maruta, dar si a lui David, preparata chiar de solista, se regaseste de cateva ori pe luna in meniul familiei.

Citeste aici: Cătălin Măruță a căzut pe scări cu fetița în brațe! Realizatorul TV de urgență la spital

Andra si Catalin Maruta s-au indragostit iremediabil in urma cu 12 ani, iar din 2008 sunt sot si sotie. Ei bine, oricat ar parea de greu de crezut, in ciuda programului extrem de incarcat, artista gaseste timp sa-i faca sotului mici placeri culinare.

Citeste aici: „M-am supărat foarte tare și am plâns!” Andra, luată la rost

Printre ele se numara si prajitura favorita a prezentatorului tv care, desi are o denumire nefericita, ii iese cantaretei absolut delicioasa. Vedeta a invatat sa faca desertul-minune chiar de la mama ei si le impartaseste reteta tuturor fanilor.

Retea de prajitura a Andrei

10 albusuri se bat spuma cu 300 de grame de zahar tos, 300 de grame de nuca prajita si macinata si patru linguri de faine. Se coc patru foi pe dosul tavii, bine unsa cu grasime.

Crema

10 galbenusuri se amesteca pe aburi cu 300 de grame de zahar, doua linguri de faina si 100 de ml de lapte caldut, pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit compozitia, se amestecacu doua pachete de unt. Se pune crema intre foile de bezea si se unge si ultima foaie intr-un strat subtire.

Glazura

Se caramelizeaza 250 de grame de zahar in care se adauga 200 de grame de nuci bucati. Se intinde pe un dog (fund de lemn) si se zdrobeste cu un ciocan de batut snitele. Aceasta glazura se toarna peste ultima foaie pusa.

„E prajitura preferata a lui Catalin, pe care mama mea m-a invatat sa o fac, prajitura Durerea”, a spus Andra, scrie Kfetele.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top