Connect with us

Revistateo.ro

Exercitii care dezvolta telepatia

Stil de viata

Exercitii care dezvolta telepatia

Exista o serie de exercitii care dezvolta telepatia, procesul de comunicare fara cuvinte. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii credeau ca se poate comunica prin conectarea gandurilor.

Unul dintre promotorii moderni ai telepatiei a fost biologul englez Rupert Sheldrake. Acesta a sustinut in tezele sale ca telepatia este un al saptelea simt al fiintelor vii si ca face parte din viata noastra fara sa ne dam seama.

Fenomenul a fost studiat si de psihologul polonez Julian Leopold Ochorowicz in lucrarea „Despre sugestia mentala”. El a vorbit in lucrarea sa si despre falsa telepatie. Exista falsa telepatie datorata imprejurimilor, cand subiectul observa indicii pe care le deduce in mod logic.

Apoi, exista falsa telepatie datorata asociatiei de idei, care se manifesta intre doua persoane care se cunosc in proportie de peste 80%. In aceste doua cazuri, creierul este antrenat sa stie ce face persoana cealalta, insa exista situatii cand telepatia se produce intre persoane care nu se cunosc deloc ori insuficient.

Ezoteristii sustin ca cei care nu sunt constienti de abilitatea de a comunica la distanta prin intermediul vibratiilor gandurilor si-o pot dezvolta.

Exercitii care dezvolta telepatia

1. Cere-i unui prieten sa deseneze sau sa scrie ceva pe o hartie, intr-o camera alaturata. Prin acest exercitiu vei afla daca ai aceasta abilitate. Se spune ca formele geometrice sunt cel mai usor de transmis prin intermediul gandurilor.

2. Cere-i un prieten sa se gandeasca la tine in orice moment al zilei. Va trebui sa aiba la el o fotografie la care sa se uite inainte sa iti transmita gandurile sale. Urmeaza sa faci si tu acelasi lucru. Cand va intalniti, comparati-va rezultatele.

CITESTE SI: PREMIERA ISTORICA. S-a realizat primul experiment de telepatie intre oameni

3. Daca te afli in spatiul public, intr-un mijloc de transport in comun sau intr-o sala de asteptare dintr-o gara, poti verifica puterea gandurilor tale. Propune-ti ca o persoana din perimetrul tau de actiune mentala sa faca ceva: sa se ridice de pe scaun sa iti lase locul sau un alt lucru asemanator si vezi daca se intampla asta. Ezoteristii sunt de parere ca cei sensibili la senzatia de a fi observati vor face orice le ceri prin gand.

1 Comment

1 Comment

  1. Wofaro

    2017-02-06T00:59:21+02:00 at 2017-02-06T00:59:21+02:00

    Multumesc !e chear foarte bun accest articol .
    Postati mai deataliat si mai mult .multumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top