Connect with us

Revistateo.ro

Exercitii care te mentin in forma - VIDEO

Dieta si Sport

Exercitii care te mentin in forma – VIDEO

Da-i bataie! Daca si dupa videoclipul de mai jos vei avea probleme in a alege cele mai eficiente exercitii care te mentin in forma, inseamna ca sportul nu e pentru tine sub nicio forma si trebuie sa depui mai mult efort in zona culinara ca sa iti pastrezi talia de viespe.

„7 minutes workout” se numeste seria de exercitii pe care o pun la dispozitie cei de la LifeHack. Ai nevoie de doar 7 minute pe zi sa iti misti corpul, asa ca uita de istovitoarele exercitii de la sala de fitness si pune-te pe treaba la tine acasa.

Antrenamentul iti prezinta 12 exercitii pe care le poti face in mai putin de 10 minute, cu cate 10 secunde pauza intre fiecare serie. Exercitiile iti lucreaza toate grupele musculare punand in functiune fesele, bratele, abdomenul si picioarele intr-un mare fel.

Exercitii care te mentin in forma, executate in doar 7 minute. Cum e posibil?

Chris Jordan, director la Human Performance Institute din Orlando, Florida (SUA), sustine pentru The New York Times ca „exista o evidenta clara conform careia tratamentul de inalta intensitate alternate ofera mai mult beneficii corpului decat cele de rezistenta prelungite”. Cu alte cuvinte, in 7 minute poti lucra muschii la fel de bine ca in doua ore de petrecut la sala.

S-a constatat in urma mai multor evaluari facute de sportivi, medici si nutritionisti ca prin folosirea propriei greutati corporale reusim sa slabim si sa ne modelam corpul, sculptandu-l mai ceva decat il slefuiesc aparatele de la salile de gimnastica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top