Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Cum sa scapi de grasimea faciala. 3 exercitii extrem de usoare

Desi fetele bucalate sunt deseori asociate cu dragalasenie, nu este nimic dragut in grasimea faciala care este o problema serioasa in randul femeilor mature. Spre deosebire de grasimea de pe corp, care poate fi ascunsa sub o haina mai larga, grasimea faciala este imposibil de mascat. Iata 4 exercitii usoare care te pot ajuta sa scapi de grasimea de pe fata in exces.

Deseori, grasimea faciala este o consecinta a greutatii generale a corpului. Deci, primul pas este sa incerci o cura de slabire pentru a elimina excesul de grasime din corp. Pentru a avea succes, stilul tau de viata trebuie sa includa de-acum inainte, pe langa dieta, si un regim strict de exercitii fizice.

Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a pierde in greutate:

1. Bea multa apa
Apa este un detoxifiant natural si ajuta organismul sa elimine toxinele care incetinesc capacitatea de ardere a grasimilor din organism. Daca vei consuma multa apa, vei accelera procesul de ardere a grasimilor.

CITESTE SI: Dieta cu LAMAIE SI GHIMBIR. Iti topeste grasimea de pe abdomen!

CITESTE SI: Dieta cu vișine pe fiecare zi. Uite ce să mănânci pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen.

2. Renunta la tigari si la bauturi alcoolice
Daca nu esti fumatoare, e perfect. In schimb, daca fumezi si totusi nu poti renunta foarte usor la nicotina, incearca sa fumezi cat mai putine tigari. La fel si in cazul consumului de alcool. Aceste doua vicii cresc depunerile de grasime din organism, in special in zona taliei, abdomenului, barbiei si a obrajilor.

3. Incepe o dieta sanatoasa
Corpul are nevoie de minerale si nutrienti pe care ii poti obtine daca vei avea un regim alimentar mai snatos. Incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume. Stai departe de semipreparate, prajeli si alte mancaruri nesanatoase. De asemenea, nu e obligatoriu sa renunti la carnuri, dar redu cantitatea acestora si incearca sa le gatesti pe gratar.

Pentru a obtine rezultate cat mai repede, este indicat sa te apuci de exercitii faciale speciale pentru a scapa de grasimea faciala. Gasesti mai jos 4 exercitii speciale care vor accelera procesul de ardere a grasimii. Sunt foarte simple si le poti face aproape oriunde.

1. Racnetul leului
Aceasta miscare de yoga te ajuta la tonifierea muschilor fetei. Aseaza-te in genunchi si sprijina-ti posteriorul pe calcaie. Incearca sa tii spatele drept. Lipeste-ti palmele de genunchi, inspira adanc si deschide gura larg. Du barbia in spate in timpi ce expiri. Desi pare amuzant, miscarea are efect si imita racnetul unui leu. Repeta aceasta miscare de 20 de ori pe zi.

2. Sarutari in vant
Exact ca atunci cand vrei sa saruti pe cineva, strange din buze si apoi desclesteaza-le cat mai puternic. Aceasta miscare jucausa, pe langa faptul ca te ajut la sa scapi de grasimea faciala, te ajuta sa tonifiezi muschii fetei si sa ii conturezi forma in acelasi timp. Fa acest exercitiu de 20 de ori pe zi.

3. Pestele surprins
Aceasta miscare, pe care cu totii o faceam cand eram copii, consta in a strange obrajii si colturile buzelor pana obtii un „botic de peste”. Apoi ridica sprancenele cat de multi poti si mentine aceasta expresie faciala timp de 10 secunde. Ia o scurta pauza, apoi repet-o de 20 de ori.

Ce parere ai despre aceste exercitii care te ajuta sa scapi de grasimea faciala? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top