Connect with us

Revistateo.ro

Exista papusi posedate? Videoclipul care a facut inconjurul lumii

Inedit

Exista papusi posedate? Videoclipul care a facut inconjurul lumii

Exista papusi posedate sau e vorba despre o legenda urbana? Un videoclip postat recent pe Youtube naste controverse printre internauti. In imaginile care au fost publicate pe reteaua de socializare pe 11 ianuarie apare o fetita care este speriata de papusa ei.

Camera de supraveghere surprinde cateva momente terifiante, desprinse din filmele de groaza. O fetita se sperie de papusa ei preferata, care incepe sa se miste. Ba mai mult, in acelasi videoclip, micuta sta la masa si foile incep sa zboare prin camera ca si cum un spirit nevazut le-ar misca.

Insula papusilor posedate

Exista numeroase legende despre papusi posedate. Se spune ca in Mexic, printre canalele stravechi din capitala Ciudad de Mexico se afla o insula despre care localnicii spun ca ar fi bantuita de papusi insufletite.

In 1950, Julian Santana a cumparat insula si a decis sa traiasca singur acolo. Barbatul a inceput sa colectioneze papusi vechi si stricate. A vrut sa ii aduca un omagiu unei fetite care se inecase in canal.

Locuitorii capitalei Mexicului sustin ca papusile sunt vii si pot vorbi cu oamenii. Povestea a devenit cunoscuta in anul 2001, cand proprietarul insulei a murit inecat in acelasi canal in care a pierit si fetita.

Astazi, insula este impanzita cu papusi si nimeni nu are voie sa intre. Localnicii nu ii lasa nici macar pe reprezentantii autoritatilor sa ajunga acolo. In 2009 a existat chiar un protest. Oamenii i-au avertizat pe lucratorii de la primarie ca daca vor patrunde pe insulita vor muri.

CITESTE SI: O fantoma este surprinsa de camera de luat vederi – VIDEO

Unele dintre papusi pot parasi insula, iar unii localnici spun ca le-au vazut pe strada noaptea si ca scoteau sunete ciudate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top