Connect with us

Revistateo.ro

EXODUS - ZEI ȘI REGI: Locul 1 în box-office-ul american

Inedit

EXODUS – ZEI ȘI REGI: Locul 1 în box-office-ul american

Filmul EXODUS – ZEI ȘI REGI povestește întâmplarea biblică a fugii evreilor sclavi de sub faraonul Ramses, conduși cu o mână de fier de Moise. Călătoria impresionantă a lui Moise și a celor 600.000 de evrei este reconfigurată într-o ecranizare de excepție sub bagheta regizorului Ridley Scott.

Filmul a debutat pe prima poziție în box-office-ul american cu 24,5 milioane de dolari încasări, scrie presa americană. Filmul îi are în distribuție pe Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton şi Aaron Paul. Urgia asupra regatului lui Ramses i-a strâns pe americani la cinematografe, filmul fiind așteptat cu mare interes și în România, unde premiera în marile orașe a avut loc pe 12 decembrie.

Pe locul doi în box office-ul american se află „Jocurile Foamei: Revolta I”, al treilea din serie Hunger games, cu 13,2 milioane dolari încasări la sfârșitul săptămânii trecute. Jennifer Lawrence o interpretează pe Katniss Everdeen, liderul cetei din ținutul Panem, care se află sub tirania Capitoliului. Filmul este regizat de Francis Lawrence și îi are în distribuție pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson și Donald Sutherland.

Animația „Pinguinii din Madagascar”, în regia lui Simon J. Smith și Eric Darnell s-a clasat pe locul trei în box office-ul american, cu încasări de 7,3 milioane dolari.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top