Connect with us

Revistateo.ro

Experiențe uimitoare prin care trec oamenii în timpul meditației

Sanatate

Experiențe uimitoare prin care trec oamenii în timpul meditației

Majoritatea persoanelor care meditează spun că acest obicei duce la mai multe tipuri de experiențe. Chiar și 15 minute de meditație în fiecare zi îți pot schimba complet percepția asupra lucrurilor și îți pot îmbunătăți calitatea vieții. De fiecare dată când meditezi te simți mai bine în pielea ta, te echilibrezi din punct de vedere emoțional și elimini negativitatea din organism.  Pe lângă toate acestea, cei care meditează au parte deseori de experiențe ieșite din comun. Iată câteva dintre acestea!

1. Lumini. Mulți spun că au deseori tendința de a vedea o lumină copleșitoare în timpul meditației. Aceasta este adesea numită lumina divină și vine prin fante înguste, umplând inima de bucurie, pace și satisfacție. Deseori se asemănă cu un fulger, iat alteori ea poate fi roșie, albastră sau chiar neagră. Acesta nu este un lucru supranatural, ci pur și simplu este reacția corpului la procesul de calmare a întregului sistem emoțional.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ VINDECI DURERILE DE CAP PRIN MEDITAȚIE

2. Stări de bucurie intensă. Există 4 tipuri de bucurie care te pot pătrunde în timpul meditației. Fiorul, care este atunci când ți se face pielea de găină, bucuria momentană care se produce atunci când vezi acele flashuri de lumină, extazul, care se manifestă prin sentimentul de plutire în aer și bucuria atotpătrunzătoare, care te paralizează emoțional și îți umple sufletul. Se pare că cei care meditează de ani întregi, chiar trec prin aceste stări care îi eliberează de toate toxinele din organism.

3. Visele. Multe persoane ating starea de visare în timpul meditației. De fapt, prezența viselor înseamnă că meditezi corect și reușești să atingi starea de pace interioară. Acest concept poate fi greu de descris și de explicat, dar visele din timpul meditației sunt foarte greu de controlat. Cu cât devii mai liniștit și mai echilibrat emoțional, cu atât frecvența acestor vise se va reduce.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top