Connect with us

Revistateo.ro

Eyeliner: Trucuri de la VEDETE (FOTO)

Stiri

Eyeliner: Trucuri de la VEDETE (FOTO)

Conturarea ochilor cu eyeliner este obligatorie pentru orice femeie care pune preț pe ochii săi. Astfel că, în funcție de forma ochilor, poți aplica creionul negru în tușe mai groase sau mai subțiri, mai accentuat sau aproape insesizabil.

PENTRU OCHI MIGDALAȚI
Cele mai multe femei caută să aibă ochi migdalați, iar pentru asta recurg la o serie de trucuri cum ar fi prelungirea genelor cu creionul, în colțul ochilor (stilul brevetat în Antichitate de Cleopatra). Femeile care au ochii migdalați pot folosi eyeliner dar foarte discret, acesta având rolul de a da profunzime privirii. Pentru femeile care nu au ochii migdalați se recomandă tonurile ceva mai groase de creion, prelungite cu un machiaj mai intens (exemplu Jennifer Lopez, foto dreapta jos). Beyonce nu are probleme cu eyelinerul, ea având ochii destul de migdalați.
Eyeliner Trucuri de la vedete FOTO1

CITEȘTE ȘI: CUM ÎȚI FACI SINGURĂ EYELINER

PENTRU OCHI ALUNGIȚI
Eyeliner Trucuri de la vedete FOTO2
Dacă ochii tăi sunt precum aceia desenați de copii la grădiniță, perfect simetrici și alungiți, atunci nu ezita să folosești eyelinerul în tonuri accentuate. Rotunjește fără teamă ochii cu ajutorul creionului pentru a scoate în lumină culoarea ochilor tăi și a da un plus de senzualitate privirii tale. Foto: Penelope Cruz și Blanca Suarez

PENTRU OCHI ”CĂZUȚI”
Eyeliner Trucuri de la vedete FOTO3
Când părțile extrem ale ochilor sunt mai căzute, se spune că ai o privire căzută. Slavă Domnului ai posibiliatea de a-ți ridica privirea cu ajutorul eyelinerului. Conturează încet și cu încredere ochii din linia în care aceștia ”cad” până spre partea opusă a conturului, accentuând în colțuri. Foto: Blake Lively și Katie Holmes.

PENTRU OCHI ROTUNZI
Eyeliner Trucuri de la vedete FOTO4
Ashley Olsen și Katy Perry au ochii rotunzi, iar trucul la care recurg ambele pentru a-și scoate irisul în evidență este conturarea ochilor sub formă de cometă. Așa cum cometele au coadă, și ochii pot fi prelungiți cu tonuri negre intens pentru a scoate în relief culoarea lor.

PENTRU OCHI MICI
Eyeliner Trucuri de la vedete FOTO6
Aici avem o veste proastă: dacă ai ochii mici, eyelinerul nu va fi cel mai bun prieten al tău, dar nu ai motive de disperare. Încearcă foarte discret să îți conturezi partea de jos a ochilor cu o linie fină, cât mai omogen cu restul machiajului. Foto: Jennifer Lawrence și Keira Knighley.

Sursa fotografiilor: divinity.es

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top