Connect with us

Revistateo.ro

Fa aceste exercitii faciale si scapa cu adevarat de riduri

Frumusete

Fa aceste exercitii faciale si scapa cu adevarat de riduri

Aceste exercitii faciale te vor ajuta sa ai un ten mult mai tanar! Iti ia doar cateva minute sa le faci, insa rezultatele sunt uimitoare. Majoritatea femeilor isi doresc sa elimine aspectul neplacut al ridurilor si sa aiba un chip mai tanar. Din pacate produsele care se gasesc pe piata nu dau intotdeauna randament, iar noi ramanem cu banii dati si fara rezultate. Aceste exercitii faciale insa, sunt cheia sigura catre un ten tanar.

foto4

  1. Intinde capul pe spate, iar cu ajutorul mainilor trage in jos pielea de pe piept. Trebuie sa simti cum se intinde toata portiunea dintre maini si barbie. Tine capul pe spate timp de 5-10 secunde si apoi relaxeaza-l. Repeta procedura de cateva ori.

 

CITESTE SI: DE CE SA TE SPELI PE FATA CU PASTA DE DINTI

CITESTE SI: CUM SCAPI DE IMBATRANIREA PREMATURA

foto1

2. Cu ajutorul primelor trei degete intinde pielea din jurul ochilor exact ca in poza de mai sus. Trebuie sa ai toata fata relaxata complet. Tine pielea intinsa timp de 10 secunde, apoi relaxeaza-te. Repeta exercitiul de cateva ori.

foto2

3. Degetul aratator si cel mijlociu te vor ajuta sa intinzi pielea de sub ochi si sa scapi de liniile fine din aceasta zona. Miscarea trebuie sa fie una delicata, fara prea multa forta. Intinde pielea timp de 5 secunde.

foto3

4. Cu ajutorul degetului mare si al aratatorului maseaza usor zona din jurul ochilor, ca in fotografia de mai sus, prin miscari circulare.

Aceste exercitii faciale previn aparitia ridurilor noi si diminueaza aspectul celor vechi. Nu uita ca hidratarea este foarte importanta pentru o piele cat mai tanara si mai supla. Uleiurile naturale precum cel de jojoba, de migdale sau de masline vor oferi pielii tale elasticitatea de care are nevoie si te vor proteja de radicalii liberi, datorita continutului ridicat de antioxidanti.

sursa foto: prevention.com; shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top