Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Fa o schimbare in stilul tau de viata: alege electrocasnicele colorate pentru bucataria ta!

Ÿ Studiile spun ca, daca vreti sa fiti fericiti, atunci trebuie sa adaugati culoare in spatiile pe care le frecventati des. Ÿ Un aragaz colorat poate fi un punct de atractie in bucatarie, locul care uneste zilnic familia. Ÿ LDK este singura marca care aduce electrocasnice colorate in Romania. Ÿ Aragazurile colorate de la LDK sunt nu doar foarte frumoase, dar se remarca si prin calitate si garantie extinsa.

Bucataria este de multe ori pentru doamne un loc in care intra din obligatie. Fie ca trebuie sa gatiti pentru intreaga familie, sa va hraniti copiii sau sa pregatiti bunatati pentru ocazii speciale, bucataria este locul in care petreceti foarte mult timp. Recomandarea noastra e sa transformati bucataria in locul in care intrati cu placere. Si acest lucru se poate face simplu: adaugati culoare! Studiile spun ca alegerea culorilor vii, frumoase si vesele intr-un spatiu folosit zilnic de mai multe persoane elibereaza in organism cantitati mai mari de oxitocina si, astfel, creste gradul de fericire.

Verde, rosu, portocaliu, mov, bej – aragazuri cu personalitate

img_gateste-in-culori

Pentru a adauga culoare in bucatarie nu este necesar sa va schimbati intreaga mobila, gresia, faianta sau sa varuiti iar peretii. Alegerea electrocasnicelor colorate poate fi cea mai buna optiune. LDK, un brand romanesc de electrocasnice vine cu o oferta senzationala pentru bucatariile romanilor – electrocasnice in culori.

Deocamdata LDK are doar aragazuri colorate iar din ianuarie vor pune la vanzare frigidere, incorporabile si altele. Ne-am uitat pe colectia de aragazuri de la LDK si am ramas impresionati de culorile foarte frumoase. Aragazurile rosii, verzi, mov, bej, portocaliu, negre sau maro iti iau ochii si pot reprezenta punctul de atractie in bucataria dumneavoastra.

aragaz-ldk-purplearagaz-ldk-5060-a-green

Pe langa faptul ca sunt deosebit de frumoase, aragazurile colorate de la LDK sunt dotate cu grill, rotisor, aprindere electrica, iluminare cuptor si sigurante multiple. Iar pe deasupra, calitatea este garantata de cei trei ani de garantie si service-ul post garantie oferit de Tonis Trade, firma care detine brandul LDK.

De unde putem cumpara aragazuri in culori?

LDK este in momentul de fata singurul brand din Romania care ofera electrocasnice colorate, o alternativa la banalele deja aragazuri sau frigidere albe pe care le cunoastem de o viata. Iar daca sarbatorile de iarna sunt o ocazie de bucurie si daruire, alegeti sa va faceti un cadou de Craciun util pentru intreaga familie: un aragaz colorat care va reda stralucirea si bucuria intregii bucatarii! Gama de electrocasnice colorate este disponibila in reteaua de magazine proprii ale Tonis Trade dar si in magazinle online tonis.ro, emag.ro, cel.ro, evomag.ro si altele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top