Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Fă-ți lifting facial fără să mergi la chirurgul estetician, cu această cremă spectaculoasă!

Dacă vrei să apelezi la lifting facial într-o clinică specializată în înfrumusețare, îți vom spune ceea ce medicii îți ascund încă de la prima ședință: liftingul facial realizat chirurgical nu are aceleași efecte precum tratamentele naturale specializate împotriva îmbătrânirii. Deși liftingul facial acționează local, nu va reuși să modeleze tenul în așa fel încât acesta să fie elastic permanent, precum o pot face anumite creme.

O astfel de cremă este crema anti-age lifting de la Guam, o cremă ce acționează a nivelul feţei, a gâtului şi a decolteului prin recompactarea epidermei şi ajută la refacerea barierei hidro-lipidice, începând cu cel mai profund strat al pielii.

Această cremă este perfectă pentru persoanele care vor să își ascundă vârsta sau vor să prevină apariția ridurilor, păcălind vârsta din buletin cu cel puțin 10 ani. În timp ce liftingul facial nu poate interveni asupra aspectului frunții sau al gâtului, crema anti-age lifting de la Guam poate fi extinsă și în zona gâtului, reușind să adune la loc pielea ”crăpată” de trecerea timpului și să îi confere elasticitatea.

Compania Lacote a luat naştere în 1986, când a fost descoperită Alga Guam în Oceanul Atlantic.
După mulţi ani de cercetări Institutul Italian Lacote a creat Gama de produse dermocosmetice Guam pentru îngrijire facială, corporală şi a părului, ingredientul principal al produselor fiind Algele Guam. Astfel produsele Guam sunt adevărate “concentrate de mare ”, având la bază ingredienti marini naturali.

Algele GUAM se recoltează prin metode tradiționale, având propria activitate vegetativă din martie până în mai (atunci când apele oceanului sunt mai calde) şi creează adevarăte câmpuri submarine.

Algele GUAM sunt culese din mai până în august (când reîncepe ciclul vegetativ) cu un instrument vechi numit “scoubidou” care le desprinde delicat de pe fundul mării printr-o mişcare rotativă și sunt pregătite cu mare atenție în laboratoare pentru a putea fi utilizate în scopuri estetice nebănuite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top