Connect with us

Revistateo.ro

Facebook a activat functia Safety Check dupa atentatele din Belgia

Stiri

Facebook a activat functia Safety Check dupa atentatele din Belgia

Reteaua de socializare Facebook a activat functia Safety Check dupa atentatele din Belgia.

Cei care se afla intr-o zona afectata sin Bruxelles pot folosi Facebook pentru a le spune celor dragi ca sunt in siguranta sau pentru a cere ajutor.

Mai multe explozii au avut loc azi dimineata in Bruxelles. Primele doua explozii au fost auzite pe aeroportul Zaventem din capitala belgiana, iar urmatoarele patru au avut loc la metrou. Cel putin 35 de persoane au murit, conform informatiilor aparute in presa pana la ora 12:40.

MARTURII INCREDIBILE. Cum au trait romanii stabiliti in Belgia ATENTATELE DIN BRUXELLES

LIVE TEXT. Explozii pe aeroportul din Bruxelles: 13 MORTI SI 35 DE RANITI. PLUS: Un nou atentat a avut loc la metrou

Atentatele vin dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a fost prins principalul suspect al atentatelor din Paris, Salah Abdeslam, de catre autoritatile belgiene.

Premierul Dacian Ciolos a reactionat dupa atentatele teroriste care au avut loc marti la Bruxelles.

“Guvernul pe care îl conduc este profund șocat și preocupat de situația gravă produsă de exploziile de la Bruxelles, din această dimineață.

Guvernul României condamnă cu fermitate aceste manifestări de violență și își exprimă sprijinul pentru autoritățile belgiene și europene pentru a pune capăt unor asemenea situații și pentru consolidarea securității în spațiul european.

De asemenea, Guvernul României transmite condoleanțe familiilor victimelor și asigură cetățenii că s-au luat toate măsurile necesare pentru consolidarea securității pe plan intern.

Guvernul ține în permanență legătura cu comunitatea româneasca de la Bruxelles prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe si a Ambasadei României la Bruxelles”, se arata in mesajul lui Ciolos, publicat pe site-ul Guvernului”, se arata in comunicatul emis de premierul Romaniei.

Si Klaus Iohannis a avut azi o iesire ferma la Palatul Cotroceni: „Condamnam cu toata fermitatea aceste atacuri teroriste. Europa este sub asediu terorist.

Azi e o zi neagra pentru lumea civilizata. Condamnam aceste atacuri, insa exprim toata compasiunea si solidaritatea cu Belgia.

Ne oferim intregul sprijin. Vom veni in sprijinul autoritatilor belgiene cu tot ce este nevoie. E nevoie in acest moment de multa solidaritate. E nevoie sa exprimam aceasta solidaritate. Va invit sa ne indreptam cu un gand spre victimele acestor atentate. Va propun un moment de reculegere”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top