Connect with us

Revistateo.ro

Facebook, decizie dură după crima transmisă în direct

Stiri

Facebook, decizie dură după crima transmisă în direct

Pe rețeaua de socializare Facebook au loc tot felul de grozăvii. Live-urile au fost înțeles de mulți utilizatori greșit, la fel cum oamenii încă nu știu ce să facă cu libertatea obținută în democrație.

Crimă transmisă în direct

Un caz care a șocat o lume întreagă i-a determinat pe mai marii companiei să ia o decizie fără precedent. Dacă până acum utilizatorii aveau libertatea să transmită imagini live fără să fie întrerupți în timp real, în viitor lucrurile vor sta altfel, asigură cei de la Facebook.

Compania cu milioane de utilizatori în întreaga lume a anunțat că va îmbunătăți procedurile de verificare a conținuturilor afișate în urma nemulțumirilor exprimate de utilizatorii rețelei.

Sursa foto: Crime Online

Totul a pornit după înregistrarea video a unei crime comise în Statele Unite ale Americii, chiar în ziua de Paște. Autoritățile oferă acum o recompensă de 50.000 de dolari pentru cei care ajută la prinderea lui Steve Stephens, bărbatul care a ucis un bărbat de 74 de ani și a transmis crima pe internet.

CITEȘTE ȘI: Cum ajunge Facebook sa-ti creeze dependenta, la fel ca jocurile de noroc

CITEȘTE ȘI: Facebook si-a lansat propriul asistent vocal. Ce face butonul „M”

Același individ se lăudase într-o postare anterioară că a ucis 13 persoane, pe lângă bătrânul de 74 de ani. Compania a luat decizia de a reevalua maniera în care sunt depistate imaginile violente postate, mai ales după ce înregistrarea a rămas online aproape două ore. Imaginile au fost șterse după ce milioane de oameni le-au văzut, iar utilizatorii s-au simțit agresați de videoclipul explicit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top