Connect with us

Revistateo.ro

Facebook - surpriza pentru cei care comenteaza la postari

Inedit

Facebook – surpriza pentru cei care comenteaza la postari

Animalutele dragute si personajele pe care le-ai folosit pana acum in chatul privat de pe Facebook pentru a exprima diferite stari pot fi folosite acum si in comentariile la postari.

Emoticoanele gigant sau abtibildurile virtuale (Facebook stickers) fac ravagii in orice conversatie, in primul rand pentru ca creatorii lor au fost suficient de ingeniosi pentru a le face destul de haioase. Facebook permite acum folosirea acestor abtibilduri virtuale si in comentariile la postari. Asta inseamna ca timelineul, postarile de grup si evenimentele online vor deveni viu colorate cu personaje care mai de care mai funny.

Aceste emoticoane fac parte dintr-un pachet standard de care dispun toti utilizatorii retelei de socializare Facebook, insa pentru a obtine mai multe miniaturi animate trebuie sa platiti o anumita suma.

stickere facebook

 

IN MINTEA COPIILOR. In imaginea de mai sus aveti un exemplu de stickere Facebook pe care le puteti folosi pentru a va exprima sentimentele sau starile in comentarii si in mesajele private.

1. Daca sunteti surprins de o veste puteti folosi acest emoticon care face ochii mari si are micile urechiuse ciulite

2. Daca va amuza ceva teribil sau va gadila cineva (va flateaza) nu ezitati sa folositi acest omulet umflat care rade cu pofta.

3. De-a dreptul visator trebuie sa fii, sau nepasator, daca folosesti acest emoticon. Stai cu ochii inchisi si inspiri si expiri pozitivitate. Oare sa fie vorba de yoga aici?

4. Daca te plictiseste cineva sau te enerveaza, nu recurge la jigniri. Poti folosit acest emoticon pentru a-i arata ca vorbele lui te adorm.

5. Esti dezamagit total daca faci aceasta fata. Te asteptati la altceva. Sau e posibil ca o veste sa te fi intristat (moartea unui actor, ai cazut la Bac, etc).

6. Oferi caldura si prietenie celor din jur cu aceasta imagine. Esti numai iubire, emani iubire.

7. Ceva te scarbeste de-a dreptul.

8. Ai facut-o lata si nu stii cum sa o spui. Stai linistit, poate ca rezolvarea este chiar la un pas de tine.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top