Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A facut curat in subsol si a gasit o valiza veche si prafuita. Cand a deschis-o, a inceput sa tipe

Un barbat care si-a renovat casa a gasit o valiza veche, iar atunci cand a desfacut-o, a inceput sa tipe.

In ultimele luni, barbatul in varsta de 35 de ani si-a renovat locuinta, iar dupa ce a terminat cu parterul, a decis sa mearga si la subsol.

In momentul in care a daramat un perete, a facut o descoperire pur si simplu uimitoare.

In spatele peretelui, se ascundea o valiza foarte veche si prafuita, legata foarte bine cu o sfoara.

„Eu si familia mea locuim in aceasta casa pe care am cumparat-o cu ani in urma. Aceasta locuinta a fost construita in anii ’40. Am renovat totul la parter si la etaj si venise vremea ca si subsolul msa primeasca o fata noua”, a spus barbatul pentru Mirror.co.uk.

Acesta a povestit patania pe Imgur, un site popular, si a dezvaluit cum a curatat peretele si a facut uimitoarea descoperire.

Acesta a chemat-o imediat pe sotia sa, pentru a vedea ce se ascunde in valiza. Inauntrul acesteia, alaturi de un ziar care era datat cu ziua de 25 martie 1951, se ascundeau aproape 23000 de dolari. Toate bancnotele gasite erau dintre anii 1928-1934.

A facut curat in subsol si a gasit o valiza veche si prafuita. Cand a deschis-o, a inceput sa tipe

Nu se stie exact cine a ascuns banii, insa un lucru este sigur. Barbatul are de gand sa foloseasca banii pentru a-si achita niste datorii si este mai mult decat fericit ca are sansa sa foloseasca banii care inca sunt valabili pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Nu este prima data cand americanii au parte de astfel de suprize, mai ales din cauza Marii Crize economice. Pe 29 octombrie 1929, a avut loc prabusirea bursei de actiuni, numita Martea Neagra, iar criza economica a avut efecte devastatoare atat in tarile puternic industrializate, cat si in cele mai putin dezvoltate, ale caror economii depindeau in cea mai mare masura de exporturile de materii prime.

Banii gasiti in valiza / foto: Imgur

Banii gasiti in valiza / foto: Imgur

Multe persoane au ales atunci sa isi pastreze banii ascunsi in casa, asa ca nu este de mirare ca si dupa atat de mult timp inca mai sunt gasiti in pereti si in cutii.

1 Comment

1 Comment

  1. Constantin

    2016-10-20T12:48:19+03:00 at 2016-10-20T12:48:19+03:00

    Eu cred ca banii aia nu mai sunt valabili fiindca intre timp s-au schimbat si exista un anumit termen in care poti sa-i schimbi la banca !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top