Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Familia Borcea, reunită de sărbători

Sărbătorile au fost de poveste pentru toți cei șapte copii ai lui Cristi Borcea. Fostul acționar de la clubul de fotbal Dinamo București i-a strâns pe toți la aceeași masă de sărbători.

„A fost dorința mea să-i reunesc pe toți, fiindcă eu îi iubesc pe toți. Ei îmi vor duce numele mai departe. Normal, cei mici sunt mai avantajați, ei sunt și mai puși pe joacă, nu mai pot pe cei mari să-i iau în brațe și să-i mângâi, trec anii, dar cu toții sunt ai mei, ei sunt averea mea cu adevărat”, a spus Cristi Borcea, conform Libertatea.

Site-urile mondene scriu că Borcea a sărbătorit sărbătorile cu prima soție, cu excepția Revelionul, căci la noaptea dintre ani a fost la Brașov, cel mai probabil cu Valentina Pelinel.

Alina Vidican, declarații tăioase despre Valentina Pelinel

Alina a dorit să vorbească pentru prima oară după căsătoria Valentinei cu Borcea despre ce crede ea în legătură cu această relație și adevăratele intenții ale ex-modelului.

„Valentina și soțul ei mergeau în vacanțe cu mine și cu Cristi. Am petrecut câteva zile la San Juan, mai multe vacanțe la Miami.

Nu am crezut că râvnește la soțul meu. Am avut o părere foarte bună despre ea. Eram toți prieteni de familie și ea îmi era dragă”, a spus Alina Vidican, potrivit EVZ Monden.

CITEȘTE ȘI: Cum decurge sarcina Valentinei Pelinel. Nevasta lui Borcea: „Îmi e mai greu”

Este el iubitul Iuliei Albu?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top