Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Fanii TOP GEAR sunt șocați. BBC l-a dat afară pe prezentatorul emisiunii

Fanii Top Gear sunt în stare de șoc: Jeremy Clarkson nu mai este angajat al BBC și asta după ce a avut o altercație cu producătorii emisiunii pe care o prezenta, cea mai cunoscută emisiune despre autovehicule din toată lumea.

Jeremy Clarkson nu va mai prezenta Top Gear, iar confirmarea a venit în această după amiază de la postul britanic de televiziune. Ceilalți doi realizatori ai emisiunii auto, James May şi Richard Hammond, vor rămâne în continuare pe poziții, scrie presa britanică.

CITEȘTE ȘI: SERENA WILLIAMS STRĂLUCEȘTE PE COPERTA VOGUE

Fanii au fost nemulțumiți după ce au aflat această decizie, rețelele de socializare fiind bombardate cu mesaje de protest în legătură cu politicile adoptate de BBC. Emisiunea Top Gear s-a lansat în anul 2002, fiind cea mai importantă emisiune de profil auto, premiată de-a lungul timpului cu BAFTA, NTA și EMMY.

Emisiunea era prezentată, până la decizia de azi a celor de la BBC, de Jeremy Clarkson, James Hay și Richard Hammond, la care se mai adaugă și pilotul anonim care face teste, The Stig.

Top Gear nu era o emisiune propriu-zisă până în 2002, an din care a devenit un adevărat brand. Top Gear era o emisiune de 30 de minute prezentată în cadrul buletinelor de știri, începând cu 1977. Atunci emisiunea nu a fost transmisă pe întregul teritoriu al Marii Britanii. Prezentatoarea emisiune era crainica de știri de la BBC, Angela Rippon.

Jeremy Clarkson este cel mai cunoscut scriitor și realizator tv britanic care este specializat pe probleme de autovehicule. Pe lângă jobul de la BBC, Jeremy Clarkson scrie articole săptămânal pentru două publicații tip tabloid din Anglia: The Sunday Times și The Sun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top