Connect with us

Revistateo.ro

Fara idei de calatorie? Dupa ce vei vedea ce e dincolo de acest 'desert' vei vrea sa mergi acum acolo!

Stil de viata

Fara idei de calatorie? Dupa ce vei vedea ce e dincolo de acest ‘desert’ vei vrea sa mergi acum acolo!

Daca e vara, e timp de calatorie! Da, dar unde? Te-ai plictisit de Marea Neagra sau de eternele drumetii prin munti? Te-ai saturat de picnicul de la tara cu familia ori de vizitele traditionale la rudele pe care le vezi doar in vacanta de vara, de Paste si de Craciun?

Ce iti spune imaginea de mai sus a articolului? Probabil ca te gandesti ca te vom trimite in desert. Este doar un truc la care am recurs pentru a-ti arata cat de frumoasa e lumea in care traim si ca anumite destinatii sunt aproape de noi, fara sa mai fie nevoie sa visam la luxuriosul Bali, la zgarie-norii din Dubai sau plajele din Brazilia.

Stai asa, nu te grabi sa ajungi la imaginea de mai jos. Haide sa ne jucam impreuna, sa ne imaginam o lume in care putem face lucruri senzationale. Ce ai spune daca mersul pe apa ar fi posibil? Stim, despre asta scrie deja in Biblie, insa mai multi vizionari au reusit sa faca acest vis posibil. Ce ai spune daca ai merge pe apa si de jur-imprejur ai vedea munti cu paduri dese, stanci falnice desprinse din vederile rudelor care calatoresc prin toata lumea? Acest lucru este posibil.

FOTO. Călătorie pe cele mai spectaculoase drumuri din lume

SPANIA COPLESITOARE. Calatorie in Guadix, orasul in care oamenii traiesc in pesteri

Imaginea de mai sus nu este una din desert. Este un ‘trotuar’ care imita culoarea lemnului si se afla pe un lac din nordul Italiei. Are o lungime de 5,5 kilometri. Acest trotuar plutitor se afla la doar cativa kilometri de Bergamo, iar lacul cu pricina se numeste Iseo. Ideea le apartine unor artisti recunoscuti in toata lumea pentru ideile lor indraznete de a-i face pe oameni sa vada viata divers.

calatorie-1

Christo Yavashev si Jeanne-Claude Denat de Guillebon, un evreu si un francez cu imaginatie incredibila, au reusit sa transpuna in realitate acest proiect candva imaginar (candva, adica inca din anii ’70). Trotuarele care imita culoarea lemnului sunt facute din cuburi de plastic plutitoare, iar pietonii se pot plimba pe ele fara nicio problema. Imaginile care iti taie respiratia, mai jos:

calatorie-2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top