Connect with us

Revistateo.ro

elton john

Inedit

FARSA ANULUI: s-a dat drept Putin si l-a sunat pe Elton John

Inainte de a afla ca este o farsa, Elton John s-a bucurat foarte mult sa fie sunat de presedintele Vladimir Putin. Dezamagirea a fost cand a aflat ca primul om in stat din Rusia nu l-a contactat.

De fapt, cel care l-a apelat pe cantaretul Elton John este un farsor si comediant rus, care s-a dat drept Vladimir Putin si i-a spus ca ar dori sa discute despre drepturile homosexualilor.

Conversatia vine dupa ce Elton John a declarat ca ar dori sa se intalneasca cu Putin, pentru a-i schimba opinia despre comunitatea LGBT: „as vrea sa ne intalnim fata in fata si sa discutam despre drepturile de egalitate.”

Farsorul Vladimir Krasnov, care l-a sunat pe Elton John a spus ca acesta chiar a crezut ca vorbeste cu presedintele Rusiei si i-a criticat atitudinea „plina de prejudecati”.

Mai mult, cantaretul a postat pe contul sau de Instagram un mesaj in care se bucura si ii multumea presedintelui Putin pentru ca „l-a contactat” prin telefon.

Cei care i-au jucat farsa lui Elton John spun ca, la final, el a zis: „Multumesc, mi-ai facut ziua mai buna. Este cea mai minunata zi din viata mea!”

Bucuria a fost distrusa dupa ce un purtator de cuvant de la Kremlin a declarat ca nu a avut loc nicio conversatie intre Vladimir Putin si Elton John, iar apoi, comediantul care s-a dat drept presedintele Putin a recunoscut ca i-a facut o farsa cantaretului.

Sursa foto: independent.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top