Connect with us

Revistateo.ro

Farsa de care a avut parte impresarul Michael Onorati. Ce i-a facut sotia

Inedit

Farsa de care a avut parte Michael Onorati. Ce i-a facut sotia

Patronul unui restaurant, Michael Onorati (35), a devenit celebru zilele acestea pe Internet nu pentru reusitele sale profesionale, ci pentru picioarele de care s-a speriat cand s-a trezit.

Povestea lui Michael este una amuzanta. Astazi, chiar si el rade de ceea ce a patit, insa in primele ore cand a vazut cum aratau picioarele sale credea ca va muri.

Sotia l-a scos din dubii

Dupa 12 ore de munca la restaurantul pe care il conduce, a ajuns acasa si s-a culcat imbracat. Dimineata, cand s-a trezit, si-a dat sosetele jos si a vazut ca picioarele sale au devenit negre. Tanarul a intrat in panica si a cautat pe Google posibilele cauze ale aspectului picioarelor sale. „Cand m-am trezit, am crezut ca picioarele mele s-au congelat de la frig sa ca am luat ceva infectie”, a marturisit barbatul pentru publicatia Metro din Marea Britanie.

„La inceput am crezut ca picioarele s-au innegrit de la sosete. Ma gandeam ca poate li s-a dus culoarea. Apoi am cautat pe Google tot felul de infectii stranii. Unele simptome se potriveau perfect cu starea mea din ultimele 24 de ore”, a mai povestit Michael.

Dupa ore bune in care si-a batut capul, crezand ca are o boala care nu ii va mai lasa multe zile de trait, sotia lui, Stephanie, a coborat scarile si a inceput sa rada copios.

Michael a intrebat-o pe femeie ce e atat de amuzant, iar atunci Stephanie i-a explicat ce i s-a intamplat de fapt. Femeia i-a spus ca s-a gandit sa faca o gluma si sa ii puna in sosete o solutie autobronzanta. Barbatul a plecat cu sosetele respective la munca, iar rezultatul l-a observat dupa 12 ore.

CITESTE SI: Ce a patit Brittany Gibons dupa ce a facut amor zi de zi cu sotul ei

Dupa ce a aflat adevarul, Michael a ras in hohote. Apoi a respirat usurat si si-a imbratisat sotia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top