Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Fecioarele ACAPAREAZA TOT! Citeste sfatul zilei de 15 noiembrie pentru zodia ta!

Fecioarele cuceresc auditoriul fara sa faca prea multe eforturi, reintorcandu-se la naturaletea si sinceritatea care le caracterizeaza. Citeste sfatul zilei de 15 noiembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Mai lasa treburile casnice deoparte si bucura-te macar de o zi de odihna. Chiar nu iti ajunge cat muncesti? Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Asculta-ti vocea interioara cu privire la directia in care vrei sa mearga lucrurile. Nu tot ce zboara se mananca! Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016

CITESTE SI: Cele doua zodii care se cearta chiar si cand sunt de acord

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Emotiile tale sunt de nestavilit si nici cei mai buni prieteni nu fac fata crizelor tale de nervi. Fa o pauza de la tot! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te astepta ca persoana iubita sa iti ofere aceleasi dovezi de dragoste pe care i le oferi tu. Fiecare are modul sau in a-si demonstra sentimentele. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te impovara cu griji inutile. Nu trebuie sa iti faci mai multe griji decat cele vizibile pentru toata lumea. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Comunici mai usor cu lumea si asta se datoreaza datorita sarmului tau caracteristic, care iese in sfarsit la iveala. Numarul norocos al zilei: 24.

Citeste sfatul zilei de 15 noiembrie in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top