Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 12 octombrie 2017. Sfaturi utile pentru fiecare zodie în parte.

Stiri

Fecioarele ajung la fundul sacului. Citeste sfatul zilei de 28 martie 2016

SFATUL ZILEI DE 28 MARTIE 2016. Leii si Fecioarele simt ca ajung la fundul sacului. Daca in cazul Fecioarelor mai exista o speranta de revenire, Leii se afunda in tristete si nu cauta solutii fezabile pentru a iesi din colaps.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Vrei sa pregatesti cina impreuna cu persoana iubita si te gandesti sa inviti la masa si cativa prieteni apropiati. Gandeste-te de doua ori inainte ca sa nu iti superi partenerul! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Daca vrei sa tii din scurt pe cineva, trimite-i mesaje succinte si la o frecventa cat mai mica. Nu cadea in jocurile sale murdare! Numarul norocos al zilei: 3.

Previziuni Mihai Voropchievici saptamana 28 martie – 4 aprilie

HOROSCOP TIGANESC APRILIE 2016. 2 zodii vor fi tare nervoase toata luna!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Arunca-te in necunoscut daca vrei sa simti adrenalina si asteapta-te la orice de acum inainte! Cauta echilibrul doar dupa ce te-ai lovit cu capul de prag. Unele experiente dure te invata mai mult decat orice teorie citita in carti. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu iti mai minti apropiatii in legatura cu situatia ta reala. Ai totusi maturitatea necesara sa le marturisi si cele bune, dar si pe cele rele. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi e o zi cu mult soare si vrei sa profiti de ea, indiferent ce ti se va intampla. Aduna toata energia pozitiva pe care ti-o ofera natura si foloseste-o in scop constructiv. Nu te mai afunda in tristete, chiar daca ai ajuns la fundul sacului. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu ai idee pe unde sa mai scoti camasa, dar gasesti planuri pe ultima suta de metri. Fii atent la tot ce misuna in jurul tau si prinde tot ce e mai bun pentru tine. Numarul norocos al zilei: 4.

Citeste sfatul zilei de 28 martie 2016 in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top