Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Fecioarele nimeresc în locuri fascinante. Citește sfatul zilei de 17 octombrie 2017

Fecioarele revin în locuri în care odinioară s-au simțit bine. Amintirile sunt reactivate. Citește sfatul zilei de 17 octombrie 2017 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 17 octombrie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC – Comportă-te frumos cu oamenii cu care lucrezi dacă vrei rezultate în echipă. E cazul să renunți la tonul arțăgos. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR – Adună-i lângă tine pe cei care ți-au demonstrat că țin la tine, pe oamenii care au fost mereu aproape. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI – Nu aștepta miracole pentru că ele nu se produc ca și cum ai bate din palme. Ai răbdare și așteaptă să vezi finalitatea lucrurilor. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC – Dacă ai visat ceva urât și nu înțelegi ce semnifică, ar fi indicat să nu îți faci tot felul de filme în cap. Tratează visul ca pe un vis. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU – Vine un răspuns pe care îl așteptai de mult. E cazul să folosești informațiile astfel încât să ai de câștigat. Numărul norocos al zilei: 6.

FECIOARĂ – Ajungi în locuri în care ai mai fost, de care te leagă povești impresionante de viață. Retrăiește acele amintiri frumoase. Bucură-te de viață! Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ – Obții câștig de cauză într-o problemă de natură profesională. Așteaptă-te la ce e mai frumos de acum pentru tine. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – Nu te arunca în gura lupului oricât de tare vrei s-o faci pe curajosul. Mai stai puțin. Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR – Primești o informație care te pune pe gânduri. Nu acționa deocamdată. Verific-o din mai multe surse. Numărul norocos al zilei: 7.

CITEȘTE ȘI: Sfatul săptămânii 16-22 octombrie 2017. Vin zile grele pentru Gemeni

Previziuni karmice 16-22 octombrie 2017

CAPRICORN – E greu să o rupi cu trecutul când acesta persistă zi de zi. Încearcă să accepți că unele evenimente au avut loc tocmai ca să înveți ceva din ele. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR – Te deranjează o situație care funcționează din inerție. Nu ai ce să îi faci. Ai răbdare până va trece totul. Numărul norocos al zilei: 16.

PEȘTI – Te întâlnești cu un adevărat erou. Profită de această întâlnire unică și mândrește-te cu ea. Numărul norocos al zilei: 14.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top