Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Fecioarele primesc un avertisment SERIOS din partea astrelor! Citeste sfatul zilei de 18 decembrie pentru zodia ta!

Fecioarele primesc un avertisment foarte dur din partea astrelor. Citeste sfatul zilei de 18 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Fa un exercitiu de imaginatie si considera ca viata ta este ca o gradina in care tocmai cresc plantele. Bucura-te de fiecare samanta care incolteste, de fiecare tulpina care creste frumos in fata ta si de fiecare floare si fruct pe care le primesti in dar de la destin. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Daca vrei sa ajuti pe cineva, fa-o din convingere si nu pentru a astepta un dar in schimb. Acesta nu este un gest caritabil, ci mai degraba un schimb de marfuri care nu te caracterizeaza de nicio culoare. Nu e o rusine sa nu vrei sa ajuti, este mai degraba rusinos sa astepti mereu ceva la schimb. Numarul norocos al zilei: 2.

CITESTE SI: Cum arata Casa Iubirii pentru fiecare zodie in luna ianuarie 2016

CITESTE SI: 5 ZODII care vor fi RASFATATE in 2016! Te numeri printre ele?

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Discuta cu omul tau de incredere despre ideea de afaceri care iti canta in creier si fa asa cum iti spune el. Oamenii din jurul tau au uneori o viziune mai buna decat ai crede, asa ca nu le sfida creativitatea si spiritul pragmatic. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Faci prea multe lucruri pentru familia ta si te pierzi pe drum in acest stil. Prioritizeaza-ti lucrurile si mai fa ceva si pentru tine. Cand vine vorba de persoana ta nu vei face altceva decat sa fii obosit si sa nu mai ai timp de tine. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Aterizezi intr-un mediu care te incanta pana acum. Realizezi ca lucrurile se complica si nu poti evita tensiunea in care nimeresti nici macar daca vrei sa o iei la fuga. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Avertisment de la astre: Nu pune la suflet glumele care se fac azi pe seama ta pentru ca ele nu sunt rautacioase, ci chiar magulitoare daca stai bine sa le analizezi. Priveste lumea mai detasat si fa si tu glume. Ai suficienta inteligenta si ironie incat sa le dai tuturor clasa daca te simti incoltit. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top