Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Fecioarele simt ca sunt barfite. Oare asa sa fie? Citeste sfatul zilei de 27 octombrie pentru zodia ta!

Fecioarele simt ca sunt barfite si pot face greseli de neiertat din cauza acestei obsesii. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te rupe de lucrurile care iti fac bine. Daca vrei sa faci schimbari in viata ta asta nu inseamna ca trebuie sa elimini tot ce e bun, ci ceea ce te incomodeaza, ceea ce te indispune. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fii realist si lasa speculatiile. Nu mai dramatiza orice situatie pentru ca nu esti singura persoana de pe lumea asta care are probleme. Si, sa fim sinceri, ale tale chiar sunt minore. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2015

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi e o zi frumoasa pentru tine. Iti ies aproape toate planurile, mai putin cele care au legatura cu termenele de predare a unor proiecte. Nu te panica daca intarzii. Mai bine mai tarziu decat niciodata! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai gasit un punct sensibil la tine si iti este frica de faptul ca il vor descoperi si ceilalti. Nu te ascunde daca vrei ca oamenii sa te iubeasca cu calitati si defecte. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu lua cu tine problemele celorlalti. Daca vrei sa ii ajuti pe oameni tot ce poti sa faci concret este sa le oferi sprijin, nu sa iti incarci mintea cu necazurile lor. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Simti ca lumea te barfeste si asta cam asa e. Nu te plange daca iti auzi numele pe la colturi. Asta inseamna ca esti o persoana importanta. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top