Connect with us

Revistateo.ro

Fecioarele trebuie sa scape de acesti oameni! Citeste sfatul zilei de 2 aprilie 2016

Sfatul zilei

Fecioarele trebuie sa scape de acesti oameni! Citeste sfatul zilei de 2 aprilie 2016

Fecioarele trebuie sa scape de anumite tipuri de persoane pentru a fi fericite. Citeste sfatul zilei de 2 aprilie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Bucura-te de prezenta celui care intra pe usa casei tale si foloseste sfaturile pe care ti le ofera in tot ce vrei sa realizezi de acum incolo. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Daca nu te simti bine in mediul tau intim, inseamna ca iti lipseste aventura. Iesi afara, fa o plimbare, du-te la un film. Schimba spatiul, cu alte cuvinte. Numarul norocos al zilei: 2.

Horoscop saptamanal 4-10 aprilie 2016. Luna noua in Berbec aduce necazuri

PREVIZIUNI KARMICE 4-10 APRILIE 2016. Zodia care taie si spanzura

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ziua de azi e destinata relaxarii. Insa, daca nu ai rezolvat cateva probleme ce au atarnat de tine pana azi, ar fi bine sa iti inchei saptamana si sa nu te prinda vreo situatie neprevazuta pana la mijlocul zilei. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Dracusorul se strecoara pe langa tine si iti face cu ochiul. El te face sa prinzi curaj si sa spui lucruri pe care nu le gandesti. Problema e ca va fi greu sa repari ce ai stricat din neatentie. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Mergi in directia potrivita din punct de vedere carieristic si asta te face sa tii capul sus. Tine-l suficient de sus incat sa vezi si pe unde pasesti. Mai sunt cateva cioburi pe drum. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Trebuie sa ii indepartezi de langa tine pe ingamfati, negativisti si gica-contristi. Este cazul sa te inconjori de oameni veseli, pozitivi, luminati. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top