Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Fecioarele trec prin cea mai mare TRANSFORMARE! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Fecioarele trec printr-o etapa foarte dificila. Eclipsa totala de luna din 28 septembrie le aduce o alta perspectiva asupra vietii si anume intoarcerea la originea sentimentelor si a motivelor de bucurie de altadata. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Daca iarna nu-i ca vara, nici toamna nu va fi ca primavara. Nu te culca pe o ureche daca ai toate planurile puse la punct pana nu gasesti drumul ideal ca sa iti atingi telul suprem. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

O veste neasteptata iti insenineaza inceputul de saptamana. Faci tot posibilul sa iti fie bine si simti ca a venit in sfarsit momentul tau de glorie. Continua pe drumul pe care ai inceput sa pasesti ferm. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Asculta reclamatiile pe care le vei primi incepand de azi in legatura cu felul in care iti gestionezi relatiile. Gresesti in abordarea ta si te porti rece si sfidator exact cu cine nu trebuie. Numarul norocos al zilei: 20.

CITESTE SI: Previziuni karmice 28 septembrie – 4 octombrie. ENERGII NEMAINTALNITE pentru LEI!

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA Previziuni astrologice pentru perioada 26 septembrie-2 octombrie

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Dragostea te urmareste ca o umbra de care nu poti scapa nici in ruptul capului. Nu ai chef acum de o relatie, dar este inevitabil. Nu iti fie teama de sentimente! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fii constant in afirmatiile pe care le faci pentru ca s-ar putea ca ceilalti sa se prinda cand nu ti se potrivesc neadevarurile. Minte inteligent! Numarul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Treci printr-o perioada a metamorfozelor. Transformarea care trebuia sa vina de multa vreme este una dificila si dureroasa pentru sufletul tau, dar la fel de necesara ca apa si painea din fiecare zi. AI incredere in noul tau Eu si bucura-te de realitatea care ti se aseaza in fata ochilor. Numarul norocos al zilei: 1.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top