Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Feli a devenit mamă pentru prima dată: „Nora Luna e deja cea mai importantă”

Feli ar fi devenit mamă pentru prima dată. Artista care visează de mulți ani să devină mamă și-ar fi îmbrățișat aseară pentru prima dată bebelușul.

UPDATE: Feli a confirmat pe pagina sa de socializare că a adus-o pe lume pe micuța sa și a postat și prima imagine cu ea:

Potrivit wowbiz.ro, aceasta s-ar fi internat aseară la spital, acolo unde ar fi adus-o pe lume pe fetița pe care și-a dorit-o din toată inima.

Încă înainte de a naște, aceasta a declarat în repetate rânduri că micuța pe care o va chema Nora Luna este cea mai importantă ființă din viața sa.

„Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, “culeg” de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de MĂMICĂ!”, spunea Feli Donose cu câteva zile înainte de a naşte.

Citește și: Ce spune Feli despre sarcină

Feli este o femeie norocoasă, deoarece are o relație extraordinară cu mama sa, dar și cu mama iubitului său, iar acest lucru o va ajuta în creșterea micuței Luna.

„Mă va ajuta mama, mama mea a doua, căreia i se mai spune și soacră. Aș vrea tare mult să ne dăm noi, nouă, timp să ne obișnuim. Pentru început, vom avea nevoie de ajutor. Aș vrea să semene cu tatăl ei, când era mic, pentru că avea părul creț și negru. Am așa imaginea cu ea în marsupiu și cu mine, în studio. Ne-am decis la un cărucior negru, pe care să putem să-l accesorizăm cu tot felul de jucărele”, a povestit Feli la Antena 1.

Feli Donose este extrem de fericită de când a aflat că este însărcinată și abia așteaptă să-și țină fiica în brațe. Chiar i-a compus și o melodie micuței, iar sarcina a dezvăluit-o prin intermediul versurilor: „O să fiu ca o fetiță care se joacă de-a bebele. Sunt foarte fericită. Atunci când conștientizez că am un bebe în burtică, sunt cea mai fericită. Nu există ceva pe lumea asta cu care pot să-mi compar fericirea, atunci când mă gândesc la bebe. Organizăm și camera, deși am zis că în primele luni nu o să mă dezlipesc de ea, o să mi-o lipesc așa de cap, de piept”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top