Connect with us

Revistateo.ro

Femeile din viata lui Ion Besoiu. Ultima sotie s-a stins din viata acum 10 ani

Inedit

Femeile din viata lui Ion Besoiu. Ultima sotie s-a stins din viata acum 10 ani

Marele actor Ion Besoiu s-a stins din viata astazi, la varsta de 85 de ani. Moartea actorului a venit, ca o coincidenta, la 10 ani de la moartea ultimei sale sotii, Luminita.

Dragostea vietii sale a fost Luminita

Ion Besoiu a avut patru sotii, iar pe cea de-a patra, Luminita, o considera sufletul lui pereche. Moartea actorului a lasat durere si suferinta in randul celor care l-au iubit si apreciat. Actorul din „Toate panzele sus” s-a casatorit prima oara la varsta de 23 de ani cu o cantareata foarte talentata. S-a despartit foarte curand dupa nunta.

Insusi Ion Besoiu glumea pe seama despartirilor sale. „Cand o prezint pe ultima sotie unei cunostinte zic: Ea este penultima mea sotie”, a declarat cu ani in urma actorul intr-o emisiune de divertisment.

Cea de-a treia sotie a lui Ion Besoiu a fost actrita Emilia Dobrin (68 de ani), femeia care l-a facut tata pe capitanul Lupan din „Toate panzele sus”. Emilia Dobrin este astazi sotia regizorului Alexandru Dabija.

Ion Besoiu si Luminita, ultima sotie a actorului

CITESTE SI: A murit Ion Besoiu

Marea dragoste a actorului, conform propriilor declaratii, a fost Luminita, pe care a pierdut-o in anul 2007. „Luminita Besoiu. Asa se numea sotia mea. Era un om extraordinar, de o frumusete fizica si spirituala iesita din comun, cu o imensa influenta benefica asupra mea. Avea mare grija ce sa aleg si la ce sa renunt. A lucrat in televiziune. Era sufletul meu“, a marturisit Besoiu la un an dupa disparitia acesteia, in 2008.

1 Comment

1 Comment

  1. Adrian Florin Secureanu

    2017-01-18T15:09:43+02:00 at 2017-01-18T15:09:43+02:00

    Sa futi 4 femei frumoase timp de ani de zile nu-i de colea D-na Trandafir. Si eu am futut vre-o 4 asa pasager de cateva ori pe cand Besoiu a *** mult si bine. Da-l in …..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top